To je ravnokar ponovno dokazala in potrdila s svojo naslovnico na pariški izdaji decembrske božične številke revije Vogue Paris. In to ne le z eno naslovnico, temveč kar tremi različnimi! Na tisti 'tagoli' je oblečena v dolgo črno obleko, ki pa je ob strani preklana, tako, da se jasno vidi precejšnji del Vanessinega boka in zadnjice.

 

 

“Vanessa Paradis nas vabi v njen svet Božiča, kjer je odprla družinski album in delila osebne spomine z odra in izven njega, skupaj s Parizom, kakršnega pozna in obožuje ter moškimi, ki so jo oblikovali tekom življenja,” so zapisali na spletni strani revije, ko so opisali intimni intervju s francosko pevko.

Na preostalih dveh fotografijah, ki jih je vse posnel fotografski par Inez and Vinoodh, je Vanessa pokazala svoj slavni razmik med zobema s širokim nasmehom, ter svoj lepi profil. Revija bo na prodajnih policah jutri, 1. decembra.

 

 

 

 

Vanessa Paradis ima dva otroka, Lily-Rose, 16 let, in Jack, 13 let, z bivšim partnerjem Johnnyjem Deppom. Lily-Rose, o kateri smo pred kratkim poročali, že stopa po manekenskih stopinjah svoje mame, saj je ena izmed Chanelovih najmlajših muz. “Opazil jo je Karl Lagerfeld, kar je neverjetno naključje, saj je pri 16-ih opazil tudi njeno mater. In ko jo vidim z vsemi ličili in temi rečmi, mi je res moteče, ker je zelo lepo dekle in vse se odvija tako hitro,” je povedal zaskrbljeni očka Johnny Depp v nedavnem intervjuju.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj