Zvezdnice, kot so Nicole Kidman, Rebel Wilson, Sarah Ferguson, Liz Hurley in druge, se obračajo na evropsko kliniko VivaMayr, da bi se razstrupile, okrepile presnovo in še kaj, saj skušajo ohraniti svoje zdravje in se boriti proti staranju.

Ne glede na to, ali pacienti bivajo v standardni sobi ali v razkošnejši vili, vsi dobijo “individualno prilagojene in medicinsko predpisane dietne obroke v skladu s sodobno Mayrovo medicino”, je navedeno na spletni strani. Cena standardne sobe z enoposteljno sobo se začne pri 320 evrih na noč, cena sobe Comfort s pogledom na jezero pa se začne pri 430 evrih. Pri rezervaciji z dvojno zasedenostjo je cena nekoliko nižja, kar goste spodbuja, da pridejo v skupini.

Ekskluzivnejše možnosti, kot so apartmaji in vile, se gibljejo od 2.100 do 3.700 evrov na noč.

V hotelu VivaMayr lahko gostje izbirajo med številnimi programi, ki jih ponuja klinika. Za vse pa je potrebno najmanj sedemdnevno bivanje. Center dobrega počutja ima “klasični” program, ki “predstavlja osnovo vsakega bivanja”, pojasnjuje spletna stran, po katerem bodo ljudje odšli “vitalizirani, polni energije, lahkotni in svobodni”.

 

Vsem gostom je v času bivanja na voljo dnevni program dejavnosti in dostop do zasebnega jezera. Stanovalci lahko obiščejo tudi “wellness”, ki vključuje vrtno savno, parne kopeli, fitnes in drugo.

Drugi programi so skrb za telesno težo, ki ljudem pomaga doseči in ohraniti “optimalno težo”, pa tudi krepitev imunskega sistema; protivnetni program za kožo, post-kovidni program; program za sladkorno bolezen in drugi. Za vsak program se vsi dodatki, zdravila in posebne laboratorijske preiskave zaračunajo posebej. Celoten laboratorijski pregled za moške in ženske stane 570 evrov.

Ljudje nadaljujejo s svojimi “osebnimi terapijami” do poldneva, ko imajo kosilo, nato pa popoldne nadaljujejo s terapijami do časa pred večerjo.

Sarah Ferguson

64-letna vojvodinja yorška se je v VivaMayr prijavila januarja, potem ko je razkrila, da so ji po boju z rakom na dojki diagnosticirali še melanom. Luksuzni zdravstveni kliniki je pripisala zasluge, da je med okrevanjem “nežno skrbela” zanjo.

Rebel Wilson

Wilson je medtem decembra 2020 uživala v nastanitvi v kliniki VivaMayr, da bi ohranila izgubo telesne maščobe in začela novo leto “na neverjetnem kraju, z zdravim telesom in duhom”, je zapisala na Instagramu.

Elizabeth Hurley

Igralka Elizabeth Hurley je priznala, da je bilo njeno bivanje na kliniki leta 2018 “brutalno”, vendar je dejala, da se je splačalo. Zdi se, da ji je bilo tako všeč, da se je prejšnji mesec vrnila.

“Šla sem, da bi ponovno zagnala svojo prebavo, se naučila bolje obvladovati stres in bila prijaznejša do različnih poškodb svojega telesa,” je pojasnila prek Instagrama. “Nisem šla, da bi shujšala, vendar sem vseeno izgubila nekaj kilogramov – hura!”

PREBERITE TUDI: 8 korakov, da bo vaša kopel postala luksuzno SPA doživetje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj