… v resnici z uradno medicino in farmacevtsko industrijo. Na vsa zavajanja in nepravilnosti že mnoga leta opozarjajo tudi številni ugledni zdravniki in znanstveniki, do katerih informacij pa je zaradi cenzure izjemno težko priti.

Med slednjimi je tudi ugledni profesor Peter C. Gøtzsche, ki je leta 1974 diplomiral iz biologije in kemije; leta 1984 pa je postal tudi zdravnik. Je specialist interne medicine; v letih 1975 do 1983 je delal na področju kliničnih preskušanj in regulativnih zadev v farmacevtski industriji, v letih 1984 do 1995 pa v bolnišnicah v Københavnu.

Leta 1993 je soustanovil The Cochrane Collaboration in istega leta ustanovil Nordijski center Cochrane. Leta 2010 je postal profesor za načrtovanje in analizo kliničnih raziskav na Univerzi v Københavnu. Zavzema se za preglednost kliničnih podatkov.

Napisal je tudi več knjig, v katerih razkriva umazano in skrbno prikrivano ozadje sodobne medicine in farmacije – seznam si lahko ogledate tukaj, nekatere pa so prevedene tudi v slovenski jezik. Gre za knjige, ki razkrivajo resnico in bi morale kraljevati na policah vsakogar, ki mu je mar za zdravje.

Dr. Peter C. Gøtzsche pa je razkril tudi resnico o mamografiji, na katero prav tako mnogi (cenzurirani) strokovnjaki opozarjajo že leta. Kaj je povedal, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Za ženske, ki verjamejo, da se morajo neprestano pregledovati, je sicer na voljo varna in zanesljiva metoda, imenovana termografija.

PREBERITE TUDI: Zgodba o holesterolu: (še ena) velika prevara farmacevtske industrije

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj