V enem letu smo temeljito prevetrili naš prodajni program, prisluhnili željam naših strank in pridobili nekaj vrhunskih, novih programov, ki se odlikujejo z ECO in BIO certifikati.

Kot prvo  velja omeniti  naravno kozmetiko
KAELINE Argatherapie, prihaja iz Provanse in združuje izredne učinkovine  arganovega olja iz Maroka  in eteričnih olj, za popolno nego vaše kože in las. Izdelki so namenjeni maloprodaji kot tudi razvajanju v Wellnesih in Spajih. KAELINE – Argatherapie ponuja 7 izdelkov za nego obraza, 3 izdelke za nego telesa, 4 preparate za nego las in seveda čisto arganovo olje najvišje kakovosti, L’huile de beaute. Moto KAELINE kozmetike je – Ekologija sebe. Trije najpomembnejši cilji, ki jih kozmetika KAELINE kot blagovna znamka posreduje so: inovativnost, učinkovitost in vrhunska kvaliteta.

arganova_jedrca kaeline

 

Vsi ki so kozmetiko KAELINE preizkusili kot vsakdanjo nego doma ali si privoščili negovalni postopek v salonih za sproščanje so nad učinki nege, pomlajevanja in dobrega počutja prav očarani.
Kozmetika KAELINE spoštuje vašo kožo, vašo željo po uporabi naravne kozmetike, zato so izdelki kozmetike KAELINE 100% naravni in organski, brez dodanih kemičnih primesi ali konzervansov, njihova naravnost pa potrjena s certifikatom ECOCERT in COSMEBIO.

Nova organska negovalna linija, La Claree, prihaja prav tako iz visoke Provanse, njeni proizvajalci pa so se zavezali k spoštovanju ljudi in našega planeta in prav to odločitev nam posredujejo tudi izdelki OLIV’. Organska linija OLIV’ združuje tisoč let staro antioksidant lastnost, ki jo izdelkom podarjajo izvlečki oljčnih listov, zelenega čaja ter planike,za globoko vlaženje kože pa poskrbi sok aloe-vere.

la_claree_logo
dolina

Oljčno drevo je dragoceno in posvečeno, simbol življenja. Visoka koncentracija izvlečkov oljčnih listov in oljčnega olja, aktivno pomaga naši koži v boju proti onesnaževanju.
Linija OLIV’ nam ponuja 7 izdelkov za nego obraza in 5 izdelkov za nego telesa.
Vsi izdelki OLIV’ spoštujejo določila ECOCERTA in jih tudi zagotavljajo, prispevajo 1 % dohodkov od prodaje organizaciji ‘1 % za planet’, ter vrsto drugih zavez za ohranjanje okolja.

laclaree_izdelki

Organska kozmetika OLIV’ je namenjena maloprodaji, kot tudi razvajanju v centrih za sproščanje in dobro počutje.

Prestižna pa je tudi ponudba naših naravnih dišav FLORASCENT Parfumeurs;

florascent_rose Evropska tradicija parfumske umetnosti 17. stoletja predstavlja FLORASCENT linija
plemenitih naravnih parfumov. Predanost tradiciji od proizvajalcev
zahteva, da izdelujejo najbolj dragocene, naravne esence, ki
predstavljajo edinstveno lastnost kompozicije njihove manufakture.
Vsaka steklenička je ročno polnjena in embalirana v ročno narejene
tulce, ki prav tako predstavljajo linijo FLORASCENT. Tako kot dišave, tudi embalaža nosi podpis slavnega snovalca dišav ROLANDA TENTUNIAN-a.
Njegove sanje se uresničujejo s to umetniško linijo, ki v novi luči
oživlja evropsko tradicijo parfumske umetnosti 17.stoletja.


Nomenklatura dišav
Natanko tako, kot njihovi predhodniki iz parfumske tradicije so izdelki FLORASCENT znani
po naravnih sestavinah. V liniji so čiste svetne dišave,
t.i.’soliflores’, kar pomeni določen vonj ene cvetlice, aromatične
vodice in orientalske dišave. Imamo tudi linijo dišav za prefinjene
moške, ki so polne domišljijskih kompozicij. FLORASCENT linija vsebuje 20 ekskluzivnih, različnih dišav, ki so razdeljene v 5 kategorij.

Zelo uspešno pa prodajamo tudi organska, trda mila ORIGINALNO FINIGRANA® ALEPPO MILO

Finigrana® Aleppo milo proizvajajo po 1200 let starem, visoko kakovostnem, naravnem  postopku, v Sirijski metropoli Aleppo. Dolgoleten uspeh tega mila gre pripisati prav posebnim kakovostnim značilnostim:

  • nežni proizvodnji
  • čistim rastlinskim surovinam
  • najvišje možno učinkovanje
  • brez konzervansov
  • biološko razgradljivo
  • dermatološko preizkušeno, za vse tipe kože
  • brez vsebnosti surovin preizkušene na živalih
aleppo_mila

Aleppo v Siriji je poznano kot tisto mesto, kjer so iznašli, nam danes poznano trdo milo in sicer v 7.stoletju našega štetja.
Skrivnost uspeha: nežna proizvodnja
Po tradicionalnem proizvodnem postopku in z uporabo visoko kvalitetnih, izključno rastlinskih surovin (čisto olivno in lovorjevo olje), dobimo superiorno kvaliteto Finigrana® Aleppo mila. Milo v tem procesu tako dolgo kuhajo, da se proces zaključi (v nasprotju s procesom proizvodnje industrijskih trdih mil, ki jih le poparijo z vročo paro ). Po zaključenem postopku hlajenja, milo ročno razrežejo, ožigosajo, zložijo in nato 9 mesecev pustijo, da milo dokončno dozori in pri tem nastane visoko stisnjena esenca mila. Milo, ki se ne prelomi in skladiščeno v suhem prostoru, ima tako rok trajanja več desetletij, ohrani pa se tudi kvaliteta.
Olivno in lovorjevo olje: idealna dopolnitev
Olivno olje kožo očisti ter poskrbi, da se koža ponovno ustrezno namasti. Lovorjevo olje pa razvije zelo prijeten vonj in deluje antiseptično. Zahvaljujoč blagemu učinkovanju, je Aleppo milo primerno za vse tipe kože. Naravne, rastlinske surovine podpirajo obnavljajoče procese kože ter sočasno kožo izvrstno negujejo.
Zato posegajo po Aleppo milu vsi tisti, ki si želijo popolnoma naravne nega svoje kože, ter vse pogosteje tisti, ki imajo razne kožne težave, kot so luskavica, dermatitis, alergije …

V trgovini Organique lahko še naprej izbirate med zelo priljubljenimi izdelki sveže, naravne kozmetike CALENDULA/Nativ, ORGANIQUE, ponujamo ECO naravne DEODORANTE, zobne paste, preparate za zaščito med sončenjem in nego po sončenju, BIO gel Aloe-Vere iz Kanarskih otokov in še mnogo drugega.

Vabimo vas, da nas obiščete in se sami prepričate o naši pestri ponudbi!
Svoj prvi rojstni dan pa bomo praznovali tako, da vas bomo v tednu od 15. – 20.junija  še dodatno razvajali s prazničnimi popusti.

www.trgovina-Organique.si

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj