­

Kombinezon je hit letošnjega poletja in nič čudnega ni, da se pojavi tudi v jeans izvedbi. Najpopularnejši je kombinezon s kratkimi hlačnicami, ne glede na to ali je kroj oprijet ali ohlapen. Glavni modni dodatek je kombinezonu je pas, ki mu daje obliko in poudari lepo žensko telo. Jeans kombinezoni se v klasični obliki z dolgimi hlačnicami ne pojavljajo, so se pa ponovno vrnile izjemno široke hlače z naramnicami, ki veljajo za neke vrste pol-kombinezon.

Poletni jeans D&G Poletni jeans Jean Paul Gaultier Poletni jeans Rag & Bone

Vroči poletni dnevi sicer zahtevajo čim manj oblačil, vendar pa se noči ohladijo in takrat lahko uporabite jeans tudi v obliki zgornjega dela oblačila. Na voljo so srajčke s kratkimi ali 3/4 rokavi, jakne in lahki poletni suknjiči v različnih krojih in dolžinah. Lahko jih kombinirate z jeansom ali katerimkoli drugim materialom. Pri zgornjih delih pustite domišljiji resnično prosto pot, saj je pomembno le, da se dobro počutite ter da dopolnjuje celoten videz.

Poletni jeans D&G Poletni jeans Tory Burch Poletni jeans Ralph Lauren

Verjamemo, da je jeans že del vaše garderobe, hkrati pa upamo, da smo vam ponudili kakšno novo idejo ali informacijo, da bo nošenje jeansa to poletje res prijetno. Kateri koli kos boste izbrale, poskrbite, da se boste tudi v poletnem jeansu počutile dobro in udobno, da boste lahko poletje ­uživale v vsej njegovi veličini.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj