Športno/trenirkasto

Ljubiteljice ležernega, športnega sloga se boste razveselile, saj so si trenirkaste hlače in jopice s kapucami tokrat utrle tudi pot na modne piste. Ponovno opozarjamo na pomembnost prave kombinacije, saj lahko tanka jopica s kapuco zanimivo popestri strožje krojeno krilo in trenčkot, nikar pa ne oblecite celotne fitnes ali aerobne oprave naenkrat. Pri ‘trenirkastih’ hlačah so tla malce spolzka; naj se hlačam vidi, da jih imate oblečene zavestno in z nekim modnim ‘namenom’ (ozrite se po določenih športnih znamkah, ki izdelujejo estetska športo-casual oblačila z zanimivimi detajli), ne pa da ste se pomotoma pozabile preobleči iz domače ali telovadne oprave.

sportno

Poletno usnje

Precej modnih oblikovalcev je usnje uvrstilo med poletne materiale. Tako se je, bodisi v obliki manjših detajlov na oblekah bodisi kar kot celoten kos oblačila (krilo, top, obleka), pojavilo na mnogih modnih pistah. V prvih pomladnih dneh, ko še piha mrzel veter, si brez usnjene jakne gotovo ne znamo predstavljati svojih dni. Same pa boste presodile, ali vam v pravi poletni vročini v usnju ne bo preveč vroče.

usnje

Džins

Je tu sploh še kaj dodati? Vseh barv, oblik in velikosti – kot kavbojke, džins krilo, obleka, suknjič, bluza in še kaj. Dajte si duška. Malce velja razmisliti le pri kombiniranju različnih kosov džinsa naenkrat, saj lahko v resničnem življenju hitro izpade ceneno in neposrečeno. V splošnem velja pravilo, da pri kombiniranju pazimo na to, da sta oba kosa bodisi enake barve in enakega ‘washa’ (npr. rahlo sprane temno modre) bodisi popolnoma različna (npr. temno indigo modro krilo in zelo sprana, skoraj bela jaknica).

­dzins

­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj