Jesen je pred vrati, hladno vreme pa jo skoraj že prehiteva. Lahka oblačila svetlih, živahnih barv so zamenjali debelejši materiali močnih in nasičenih barv. Temu ustrezno pa je seveda treba prilagoditi tudi ličenje. Medtem ko se poleti večinoma uporablja manj ličil, izdelki pa so lažjih tekstur in dajo naraven videz, lahko v hladnejših in temnejših dneh mirno posežemo po močnejših odtenkih in bolj prekrivnih teksturah.
 
Verjetno ni več skrivnost, da so najbolj aktualne barve letošnje jeseni in zime močni in nasičeni odtenki temno kavno rjave, zelo temno bordo, petrolej modre, močne vijolične, polne nočno modre in zemeljskih tonov. Te so najpogosteje videne v izložbah trgovin z oblačili, prav tako pa tudi v barvnih paletah proizvajalcev dekorativne kozmetike.

\"Trendi

\"Trendi
 

 \"Trendi
 Obraz, naličen v zemeljskih tonih

Tako so omenjene barve krasna izbira za senčila, seveda pa pazite, da so usklajene z oblačili. Od vašega poguma in navad je odvisno, ali boste senčila nanesle le za komaj opazen pridih barve, ali se boste odločile za močnejše ličenje, kot je npr. zadnja leta zelo priljubljeni »smoky« oz. zadimljen videz oči. Četudi se boste odločile za močnejše naličene oči, vam zato ni treba zanemariti ustnic. Pravilo, da če so oči bolj poudarjene, potem naj ustnice ne bodo, na velja več oz. vsaj ne v vseh primerih. Letošnji trendi narekujejo močnejše ličenje, in sicer tako oči, kot tudi ustnic, zato kar pogumno!

 \"Trendi  \"Trendi

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj