Trendi kopalne mode se vsako leto bolj spogledujejo s splošnimi trendi, ki veljajo tisto sezono. To poletje so to mornarske črte, športno navdahnjeni kosi, retro pike in kroji, vojaški motivi in futuristični motivi.

Enodelne kopalke

Enodelne kopalke so svoj modni pohod začele že prejšnjo sezono in letos dokončno zavzele vodilni položaj. Niso več dolgočasne, nekdanje kopalke v obliki bodija z dvema naramnicama pa so že stvar daljne preteklosti. Svojo novo preobrazbo so doživele tudi monokini kopalke: namesto dveh izrezov v pasu in globokega dekolteja so pri Fatimi Lopes ponudili kopalke z miniaturnimi hlačkami, ki se nadaljujejo v trikotnik v zgornjem delu. Michael Kors se je igral z geometrijo in oblikoval kopalke s tremi širokimi pasovi in asimetričnimi naramnicami. Še bolj posebne so monokinke Roksande LLincic, ki ustvarijo rebrast videz. Unique pa je ustvaril bolj organsko prepletanje, ki spominja na športni futurizem. Monokinke naj bodo v eni močni barvi, prednjačijo rumena, rdeča in seveda črna, in obvezno brez vzorcev, da kroji pridejo lepo do izraza. Nakit in čevlji s platformo so nujni modni dodatki.

enodelne_kopalke_badgley_mischka_fatima_lopes_gottex 

Za bolj eleganten videz, ki ga zahtevajo luksuzni resorti in jahte, je bolje izbrati bolj minimalističen pristop. Najbolj boste sijale v enodelnih kopalkah brez naramnic ali pogojno z eno asimetrično naramnico. Ker je kroj tako klasično eleganten, si lahko več privoščimo pri izbiri materiala. Ta ima lahko grobo strukturo ali lesketajoč videz.

enodelne_kopalke_roksanda_llincic_lacoste 

Kopalke imajo rahel retro prizvok in jih največkrat najdemo v pikasti in črtasti obliki. Tiste bolj navihane bodo izbrale tudi take s potiski, kot so se pošalili pri Lacostu. Kopalke brez naramnic popestrimo z bogato ogrlico, za kanček kozmopolitanskega glamurja pa je nujno dodati še velika sončna očala in ogromen slamnik.

enodelne_kopalke_michael_kors_unique 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj