In le kdaj je boljši letni čas za morsko modrino kot ravno poleti? Živahen in igriv, a hkrati drzen videz bo popestril vsakdanje ličenje z nevtralnimi odtenki in tako v našo make up rutino vnesel malo spremembe.

In na katerih zvezdnicah smo v zadnjem času opazili turkizno-modro obrobljene oči? Najbolj opazne in najlepše so bile Bella Thorne, Emma Stone in celo vedno umirjeno naličena – ali pa celo sploh ne – Jessica Biel. Bella Thorne je že večkrat dokazala, da je kar drzna pri izbiri oblačil in ličenju in tokrat ni bila nobena izjema; 16-letnica se je na nedavni prireditvi za otroke pojavila z intenzivno modro obrobljenimi očmi.

Čudovitno turkizno modro pa je izbrala tudi priljubljena Emma Stone na premieri The Amazing Spider-Man 2 v Singapurju. In ne pozabimo še Jessice Biel, ki je svetel turkizen svinčnik nanesla le na spodnjo veko med trepalnice.

Ti je trend všeč? Katera zvezdnica ga najbolje nosi?

Foto: pinterest, wireimage

2 KOMENTARJI

  1. Wiiii, končno mi bo prav prišel moj turkizni liner, ki sem ga kupila že pred leti in kar nekako pozabila nanj. Danes sem ga po dolgem času nanesla in mislim, da mi kar paše na mojo barvo oči. 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj