Verjetno je že večina opazila, da so letošnje poletje še posebej modni izrazi ovratnikov oblek in majic v obliki kvadrata. Kvadratast izrez bo pristajal vsem, razen tistim z obilnejšim oprsjem (seveda če ga ne bi rade še dodatno poudarile).

Da so kvadratasti izrezi velik trend, kaže tudi dejstvo, da je bil po podatkih nakupovalne platforme “kvadratast izrez” eden najpogostejših iskalnih pojmov in je od pomladi do poletja narasel za kar 61 odstotkov.

Ta romantični izrez bo pristajal večini, hkrati pa je zelo zapeljiv: pokaže namreč malce več dekolteja kot ostali izrezi, a ostaja dostojen, saj ne razkriva preveč. Tako ni bojazni, da bi pokazale kaj preveč in izpadle ceneno.

Kako ga nositi?

Najbolj pogost je pri oblekah, ki prav tako rahlo spominjajo na viktorijanski slog, a so seveda bolj sproščene in preproste. Če želite biti modne, izberite obleko v podeželskem slogu ali popolno nasprotje: preprosto, enobarvno, minimalistično majico, ki jo lahko kombinirate na vse.

Seveda pa lahko izberete tudi kopalke ali pajac. Viktorijanski kvadratast izrez je tako moden, da ga boste našle na praktično vsakem kosu.

​​​​​​​

PREBERITE TUDI: Balerinke so nazaj, pravijo modni poznavalci

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj