Medtem, ko so živalski vzorci malce bolj zahtevni za nošenje in kombiniranje kot drugi, saj lahko kaj hitro izgledamo ceneno, pa smo lahko hkrati ob ustreznem kombiniranju videti neverjetno modno, elegantno in ženstveno.

Da bo v prihajajočih sezonah leopardki vzorec precej bolj uglajen, so dokazale tudi modne hiše Celine, Max Mara, Michael Kors in Lanvin, ki so leopard potisk predstavile na svojih modnih pistah.

Ne glede na kake zgrešene in posledično cenene kombinacije, je dejstvo, da je leopardji potisk klasika, pri kateri moramo biti le previdne, kako jo nosimo in kombiniramo. Sicer pa lahko izberemo katerikoli kos v leopard potisku; če ste bolj sramežljive vrste, so to lahko le salonarji, sicer pa krilo, top, hlače, ali – za najbolj drzne – plašč ali jakna.

Leopardji potisk na modni pisti

Leopardji potisk so pri Celine kombinirali s sivimi odtenki.

Hlače z leopard potiskom so pri modni hiši Etro kombinirali s kaki zeleno.

Obleka z leopardjim potiskom, dopolnjena s čevlji z leopard potiskom? Lanvinu je uspelo.

Max Mara, ki slovi po svojih brezčasnih, klasičnih kosih, je zavzela subtilen pristop: krilo z leopard potiskom so skorajda v celoti prekrili z debelo pletenino.

V popolnem nasprotju si je si je Michael Kors medtem omislil leopardji vzorec v popolni opremi: mini obleka, kombinirana s plaščem.

Kako nositi leopardji potisk?

1. Obleke

Kako nositi obleko z leopard potiskom v 2021? Preprosto: enostaven, klasičen model, ki ne razkriva preveč kože; dodajte črn pas in salonarje in videz je popoln!

Ali pa jo kombinirajte s črnim suknjičem in gležnjarji. Minimalistično s kroji in dodatki, saj je že leopard potisk dovolj opazen.

2. Topi

Za bolj casual videz ga lahko kombinirate tudi z džinsom, a najlepši – predvsem pa bolj ženstven in eleganten – videz boste dosegle, če boste poleg kombinirale naravne odtenke, kot so krem, bež, peščena, rjava, črna, kaki …

3. Jakne in plašči

Le malo kosov je tako vpadljivih, kot plašč z leopard potiskom. Ob pravi kombinaciji bomo prave fashioniste in zagotovo ne cenene. Kombiniranje: obvezno s preprostimi, enobarvnimi kosi v naravnih odtenkih.

Če vam je leopardji plašč preveč, a bi vseeno nekaj bolj opaznega kot je bluza, potem izberite jakno. Še vedno drzen videz, a manj vpadljiv kot plašč.

4. Hlače

Tudi hlače lahko izberete z vzorcem leoparda, a ob tem se moramo zavedati, da bodo najlepše izpadle na vitkih in pravilnih postavah. Uravnovesite jih s topom in jakno v preprostem modelu in enotni barvi.

5. Krila

Kot velja za ostale kose z leopard potiskom, velja tudi za krila: poleg kombinirajte preproste kose v enobarvnih kosih naravnih odtenkov. Tudi krilo naj bo minimalističnega kroja.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj