Tori Spelling je razkrila, da je njen pokojni soigralec iz serije Beverly Hills, 90210, Luke Perry, skrivaj hodil z Madonno.

Igralka je odkrito spregovorila o razmerju, ki se je zgodilo nekje v času desetih sezon serije, ki je trajala od leta 1990 do 2000. “Nikoli ne bom pozabila, kako me je potegnil v svojo garderobo in mi to povedal,” je v nedeljski epizodi podkasta “90210MG” povedala svoji sovoditeljici Jennie Garth.

“Počutila sem se tako zaupno. ‘O moj bog, on mi govori o Madonni.'”

Spelling je pojasnila, da jo je Perry celo povabil k poslušanju sporočila, ki ga je od kraljice popa prejel na telefonskem odzivniku. “Rekla sem: ‘Ti si najbolj kul oseba na svetu. Prvič, ker si Luke Perry, in drugič, ker te Madonna želi,” se je spominjala.

65-letna pevka in Perry sta se prvič povezala na dogodku za Ameriško fundacijo za raziskave aidsa v hotelu Beverly Wilshire, kot piše na naslovnici revije Vanity Fair leta 1992. Pred dogodkom naj bi Madonna poklicala igralca, ko je bil na snemanju televizijske serije Fox, in ga vprašala, ali bi ji podelil nagrado.

Perry, ki je umrl 4. marca 2019 v 52. letu starosti, je sprva mislil, da je klic šala, vendar se ni mogel upreti, da bi zavrni priložnost. Tistega večera je Madonna takrat največjega srčnega izbranca Hollywooda po navedbah medija pozdravila s poljubom na odru.

Ni jasno, kako dolgo je trajalo njuno domnevno razmerje, vendar se je igralec leta 1993 – eno leto po tem, ko se je povezal z Madonno – poročil z Rachel Sharp. Nekdanji par, ki se je ločil leta 2003, ima 23-letno hčer Sophie in 26-letnega sina Jacka. Perry je bil nato zaročen z Wendy Madison Bauer, ko je leta 2019 umrl zaradi močne možganske kapi.

Kar zadeva Madonno, je po srečanju leta 1994 hodila s svojim inštruktorjem fitnesa Carlosom Leonom. Leto pozneje je dvojica dobila hčerko Lourdes “Lola” Leon, danes staro 27 let. Par se je razšel leta 1997, pevka pa se je pozneje, decembra 2000, poročila s svojim nekdanjim možem Guyem Richiejem, ki imata sina Rocca Ritchieja, starega 23 let.

Pred ločitvijo leta 2008 sta posvojila tudi 18-letnega sina Davida Bando.

Glasbena ikona je prevzela vlogo matere samohranilke, saj je leta 2009 posvojila tudi hčerko Chifundo “Mercy” James, 18 let, leta 2017 pa 11-letni dvojčici Stello Ciccone in Estere Ciccone.

PREBERITE TUDI: Madonna na grammyjih neprepoznavna; pravi, da je “svet ogrožen zaradi njene moči in vzdržljivosti”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj