… premagala dobro poznano Lino Kuduzović. Seveda je svetlolasa pevka takoj po zmagi poskrbela za pravi škandal (tega smo vajeni že od lanske izjave Lee Sirk). V zahvali je namreč omenila Jezusa Kristusa, kar pa mnogim ni bilo po godu, zato je njena izjava prerasla v hude debate, polemike in vprašanja na spletu in medijih, kar pa je seveda ni zmotilo. V težkih časih ji gotovo ob strani stoji tudi njen partner.

V intervjuju za 24ur je Ana po zmagi razkrila: “Čaka me moj zlati partner Peter. On (Peter) je tudi v tej skladbi. Ko rečem ‘ne zmore v naju dva …’, ker je to v bistvu končna postaja, če lahko deliš stvari, ki jih čutiš z nekom. Tako da, komaj čakam, da vidim Petra in da bova malo sama.

Peter je njen partner že očitno kar precej let in moramo priznati, da sta zelo simpatičen par.

Ana se s petjem ukvarja že od malih nog. Širni Sloveniji pa je postala poznana po nastopu na X faktorju v letu 2012. Sedaj 37-letna pevka je s svojim vokalom očarala sodnike, gledalce in občinstvo, a na žalost končala šele na petem mestu. To je ni ustavilo, še naprej je ustvarjala in se leta 2019 udeležila Slovenske popevke, kjer je prejela kar dve nagradi. Tudi letošnji nastop na Emi ni bil prvi za njo. Prireditve se je udeležila že leta 2004 in sicer pod umetniškim imenom Diona Dim, v letu 2007 pa z Diona Dimm Team. Letos ji je le uspelo prepričati strokovno komisijo in gledalce – še en dokaz več, da se vztrajnost izplača.

PREBERITE TUDI: Znane Slovenke, ki nosijo lasulje

Vir naslovne fotografije: www.annasoklich.com

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj