Kensingtonska palača naj bi pohitela z objavo videoposnetka o raku Kate Middleton, potem ko je v javnost pricurljala njena diagnoza.

Vir, ki je blizu zadevi, je v ponedeljek povedal, da je palača poskušala prehiteti širjenje novice o princesinem raku, potem ko je neznana oseba izvedela za zdravstveno stanje valižanske princese.

Palače menda ni skrbelo, da bi Middletonova odsotnost na velikonočno jutro povzročila toliko razburjenja, kot jih je skrbela širjenje pridobljene informacije. Vir ni pojasnil, ali je uhajanje informacij prišlo z londonske klinike, kjer je princesa januarja prestala operacijo trebuha, ali od kod drugod.

Vendar pa so viri povedali, da so govorice o uhajanju informacij neresnične. Middleton je 22. marca razkrila, da so ji diagnosticirali raka, potem ko so oboževalci več mesecev ugibali o tem, kje se nahaja.

V srce parajočem videoposnetku, za katerega poznavalci sicer trdijo, da je globoki ponaredek, je 42-letnica pojasnila, da je v zgodnji fazi kemoterapije, in zatrdila, da je bila diagnoza zanjo in njenega moža, princa Williama, “velik šok”.

Nekaj dni pred njenim videom je Daily Mail poročal, da je na londonski kliniki prišlo do kršitve varnosti v zvezi z njeno zdravstveno dokumentacijo. Notranji informator je za omenjeni časopis povedal, da je bila kraljeva družina opozorjena na kršitev, kar je sprožilo “popolno preiskavo”.

Kmalu po razkritju njenega stanja sta Middleton in valižanski princ spakirala kovčke in se 23. marca odpravila v svoj počitniški dom v Norfolku. Tiskovna agencija je poročala, da bo družina spomladanske počitnice svojih otrok preživela na posestvu Sandringham.

Na posestvu sta ostala tudi, da bi zasebno praznovala veliko noč, potem ko sta bila opazno odsotna z vsakoletne velikonočne maše v kapeli svetega Jurija v Windsorju.

PREBERITE TUDI: Umirajoča igralka razkrila, kako se pripravlja na smrt

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj