… svoje zaznane pomanjkljivosti. Imamo pa tudi vrsto prednosti, ki nas ločujejo in zaradi katerih nas okolica še posebej ceni. Ali se kdaj sprašujete, katera kvaliteta je vaša posebna prednost?

Dobro si oglejte ilustracijo in se spomnite, kaj vam je najprej “padlo v oči”. Takoj za tem simbolom je možna razlaga vaše posebne moči.

 Sonce

Radi ganete ljudi, ste polni pobude in vaše navdušenje je nalezljivo. Ljudje vas imajo radi, ker jih lahko zabavate in sprostite. Takšni ste na vseh področjih življenja – v prijateljskih, poslovnih in čustvenih odnosih.

Ženski profil

Po naravi ste velik empat, imate močno intuicijo in zlahka razvozlate čustva drugih ljudi. Poleg tega boste drugim vedno ponudili “ramo za jok”. Ljudje vas imajo radi, ker ste globoko čustveni, požrtvovalni in jim pripravljeni pomagati.

Hrib

Ste ambiciozni in vztrajni, za vas ni nepremostljivih ovir. Vaša posebna moč, ki vas loči od drugih, je v tem, da boste vedno našli moč, da naredite korak višje, saj vas morda prav ta korak pripelje do velikega uspeha.

Moški profil

Ste modri in preden sprejmete kakršno koli odločitev, boste dobro premislili, kaj morate narediti ali reči. Čeprav nekateri vaše obnašanje obravnavajo kot neodločnost, se zavedate, da je, kot pravi ljudski pregovor, pametneje “trikrat meriti in šele nato rezati”.

Galebe

Ste ustvarjalni in vedno lahko ponudite nepričakovane, inovativne rešitve, ki se jih drugi ne bi spomnili. Ljudje vas imajo radi, saj imajo skozi pogovor z vami priložnost videti svojo situacijo z drugega zornega kota in na lažji način rešiti obstoječe težave.

Ladjo

Ničesar ne smete zamuditi. Poleg tega, da hitro “skenirate” celotno sliko, ste zelo pozorni tudi na podrobnosti. Ljudje občudujejo vašo hitro pamet in hitre reakcije.

Roko

Vaša posebna moč je v odpuščanju in prepričanju, da ima vsakdo dobre in slabe dneve ter da morate biti vedno razumevajoči do vseh, saj upate, da bodo drugi razumevajoči do vas.

PREBERITE TUDI: Test osebnosti: imate bolj ženske ali bolj moške možgane?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj