Bistvo testov osebnosti je ta, da razkrije podzavestni del vašega uma. Zavestno namreč izberemo določene podobe, a niti zadaj vleče podzavest. Kaj na spodnji sliki zagledate najprej?

PREBERITE TUDI: Ta japonski test osebnosti vam bo vzel sapo

Več dreves

Ste najprej zagledali kup dreves? To pomeni, da ste ekstrovertirana oseba. Čeprav na zunaj izgledate nežni, ste znotraj v resnici zelo trdna in močna oseba. Imate dober čut za ljudi in vedno poskrbite, da je drugim prijetno ter pomagate, ko to potrebujejo. Ker ste modri, veste, da je najbolje, da čustev ne razkrivate preveč, saj ljudem ne zaupate povsem. Imate visoke standarde. Ljudje vas težko predvidijo in preberejo, saj ste malce skrivnostni. Vedno ste pripravljeni raziskovati stvari brez skrbi za posledice.

Korenine

Če ste najprej zagledali korenine, ste introvertirana oseba. Z lahkoto sprejmete svoje napake in konstruktivno kritiko, saj se le tako lahko izboljšate, da ste boljši človek. Na zunaj se zdite povsem običajen človek, v resnici pa skrivate veliko veščin in vrlin. Živite disciplinirano in imate jasno zadane cilje. Sledite svojim moralnim načelom in prav to je tisto, zaradi česar imate jasen uvid v svoj uspeh. Ste odgovorna, neodvisna in samostojna oseba.

Ustnice

Če so ustnica podoba, ki ste jo najprej zagledali, ste verjetno povsem tih in preprost človek. Radi mate povprečno, mirno življenje brez kakšnih komplikacij in težav. Greste s tokom. Čeprav se zdi, da ste v krizi šibki, pa vedno veste, kaj si želite. Znate se boriti proti problemom, brez da bi za pomoč prosili koga drugega. Čeprav je modrost vaša vrlina, pa se včasih obnašate otročje. Nikoli niste zlonamerni. Imate dobro vero v vse, kar počnete. Radi imate iskrenost in poštenost, zato se od zapletov raje držite stran.

PREBERITE TUDI: Test osebnosti: katero žival na sliki zagledate najprej?

[socialpoll id=”2549296″]

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj