Vsi imamo svojo ‘dobro’ in ‘slabo’ stran. Seveda pa vsi vidimo sebe v najboljši luči in tudi lažje povemo svoje dobre lastnosti, saj se temenjše pokažejo redkeje, prav tako pa se jih slabše zavedamo.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

Oven

Oven svojo temnejšo stran pokaže z nepotrpežljivostjo in jezo. Ovni želijo imeti stvari narejene po svoje, in ko se to ne zgodi, ali pa se to ne zgodi dovolj hitro, lahko odreagirajo z jezo.

Bik

Biki se niso pripravljeni spremeniti in ne morejo spustiti stvari. Biki so tako trmasti, da jih ne boste premaknili. Svojo temno stran lahko kažejo tudi z jezo ali posesivnostjo.

Dvojčki

Dvojčki svojo temno stran izražajo z dvoličnostjo. Lahko govorijo eno, delajo drugo. Lahko se obračajo po vetru, glede na to, kaj jim v trenutni situaciji pride najbolj prav.

Rak

Raki so nejevoljni in problema ne pozabijo zlahka. Čeprav se na zunaj zdi, da jih nekaj ni prizadelo ali da se ne želijo vplesti v konflikt, pa na notri zelo premlevajo. Ne želijo se soočiti na 4 oči temveč trmo držijo zase, kar je lahko neznosno za okolico. Težko odpuščajo, nikoli ne pozabijo.

Lev

Levja temna stran je pridobivanje pozornosti, če je ne dobijo dovolj, zna biti hudo.

Devica

Temna stran devic je, da so pesimistične in obsojajoče. Lahko so zelo kritične, saj so zelo pedantne.

Tehtnica

Tehtnice včasih lahko predolgo tuhtajo in premlevajo. Težko hitro sprejmejo odločitev, zato tratijo čas drugih ljudi.

Škorpijon

Škorpijoni so maščevalni. Lahko si zapomnijo veliko spominov, dobrih in slabih; slednjih ne pozabijo zlahka. Zelo dolgo časa se lahko delajo, kot da nič ni bilo, nato pa vam to stvar pomolijo pod nos.

Kozorogi

Kozorogi postanejo zelo depresivni in včasih jezni. Izmed vseh horoskopskih znamenj je prav kozorogova temna stran najbolj temna. Hitro postanejo razburjeni in bi najraje uničili to, kar jih je razburilo.

Strelec

Strelci so znani po svoji ambicioznosti in ni je ovire, ki bi jih zadržala z začrtane poti. Temna stran strelca se pokaže, ko mislite, da vas bo nekdo v vašem cilju prehitel.

Vodnarji

Vodnarjeva temna stran je, da misli, da vse ve, kar je zelo obremenjujoče za okolico. Ker misli, da vse ve, tudi hitro obsoja.

Ribi

Ribe rade zbežijo svojim problemom, saj so zelo občutljive. Njihova želja po pobegu jih vodi do različnih odvisnosti.

PREBERITE TUDI: Namig, kako bo izgledalo leto 2018

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj