… samskega življenja, se počutite omejene, pogrešate tisto srečno osebo, katera ste bili prej, in če pogrešate občutek miru, ste se začeli izgubljati v razmerju. Preverite 5 znakov, ki kažejo na to, da niste več oseba, kot ste bili prej.

Nimate več časa zase

Vsi moramo imeti nekaj časa samo zase, kjer počnemo stvari, ki jih imamo radi. Vendar, če ste ves čas s partnerjem in ne počnete več stvari, ki jih želite, potem izgubljate samega sebe. V zdravem razmerju je zelo pomembno, da si vzamete čas, da uživate nekaj časa zase.

Brez družabnega življenja

Ste se nehali srečevati s prijatelji? To je glavni znak, da ste pozabili na svoje življenje, da bi bili s partnerjem, ali pa ne morete najti ravnovesja. Če gre za novo zvezo, je zelo pogosto, da se začnete bolj osredotočati na vajin odnos in pustite prijatelje v ozadju. Vendar je vse lepo le na začetku in ko prijatelje zares potrebujete, ugotovite, da ste jih vse izgubili zaradi lastne malomarnosti.

Dajanje prednosti potrebam vašega partnerja pred vašimi

V mnogih situacijah vas partnerjeva negotovost prisili, da izbirate med svojimi željami in partnerjevimi potrebami in na koncu se odločite za svojega partnerja, saj ga imate radi. Vendar, če se to dogaja pogosto, pomeni, da ste na poti, da se izgubite.

Nezmožnost sprejemanja samostojnih odločitev

Je partnerjevo odobravanje prevladalo pri vašem odločanju? Ali vaš partner odloča, kaj morate nositi ali ne? Če so vse te majhne odločitve postale odvisne od vašega partnerja in je z njihove strani veliko drame, če včasih sprejemate samostojne odločitve, to pomeni, da izgubljate sebe.

Izguba sanj

Ne razmišljate več in ne tečete svojim sanjam in ciljem naproti? Ali ste začeli izgubljati željo po delu? Če da, potem izgubljate sebe in to je zelo nezdravo. Vaše individualne sanje vas vedno ločijo od drugih in vam dajejo občutek smisla v življenju. Ne smete si privoščiti, da bi jih izgubili izpred oči.

PREBERITE TUDI: Podedovane družinske travme; knjiga, ki bo razjasnila marsikatero vprašanje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj