Časi, ko so bila očala nujno zlo, so že davno mimo. Dandanes so šik modni dodatek in pravi 'fashion statement', zato je pomembno, da izberemo takšne, ki nam pristajajo in hkrati odražajo naš slog in osebnost. Če razmišljate, da bi si kupile nove, pa si še niste čisto na jasnem, kakšne in kaj je letos 'in', vam predlagamo spodnje okvirje, ki bodo letos velik hit.
 

Prozorni okvirji

Pri teh vsekakor ne bo težav pri usklajevanju z barvnimi outfiti! Zanimivo je, da kljub odsotnosti barv ravno zaradi tega pridejo zelo do izraza. To so vsekakor očala, s katerimi boste opazne v pozitivnem smislu in se ne bodo teple z nobenim odtenkom make-upa, oblačil, šminke ali barve las. Vsekakor vredne preizkusa!
 

Okrogli okvirji

Okrogli okvirji so lahko videti nadvse modni in kul, a le, če niso predebeli. Zato, v kolikor se odločite za njih, izberite tanke, kajti debeli lahko kaj hitro ustvarijo (ne-šik!) geekovski videz. Preverite tudi, ali vam dejansko pristajajo, saj mnogim ne in težko je biti moden in dobro izgledati, če nam kos sploh ne pristaja.
 

Subtilna mačja oblika

Zelo ženstvena in seksi in zadnjih nekaj let tudi zelo modna. Naj ne bo pretirana, saj utegne biti po nekaj mesecih iz mode. Zelo bo pristajala izrazitejšim obrazom z močnejšo čeljustjo in lepo urejenimi in poudarjenimi obrvmi.
 

Subtilne aviatorke

Medtem, ko je aviator oblika že nekaj let zelo trendovska pri sončnih očalih, pa je treba biti pri klasičnih malce bolj previden. Zato izberite bolj nevtralno aviatorsko obliko, ki bo pristajala večini.
 

PREBERITE TUDI: Najbolj modni okvirji očal zvezdnikov: aviator

 

Debeli kvadratasti okvirji

Če ste ljubiteljice malce bolj strogega videza pa bo to prava oblika za vas. Hit so postale sicer že pred kar nekaj leti, a še vedno ostajajo zelo priljubljene in – presenetljivo – tudi modne. Zatorej če je videz stroge učiteljice tisti, ki vam je najbližje, potem vsekakor preizkusite te okvirje, če ste se jim doslej izogibale. Postali so namreč brezčasno šik.
 

PREBERITE TUDI: 9 modnih nasvetov za ženske, ki nosijo očala

 
V vsakem primeru pa se pri kupovanju in izbiranju očal ne ozirajte zgolj na to, kaj je moderno, temveč predvsem kaj najbolj pristaja na naš modni slog, osebnost, obliko obraza in frizuro.
 

Kakšna očala nosiš? Katera so ti najbolj všeč in bi jih nosila?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj