Polna luna ima močan vpliv na ljudi. Tokrat bo nastopila v znamenju kozoroga in tik ob Plutonu. Karma bo naredila svoje in obveljal bo rek: “Nikoli ne želi sočloveku stvari, ki je ne želiš sebi.”

PREBERITE TUDI: Namig: kakšno bo ljubezensko življenje v letošnjem letu

Na vidiku bodo spremembe, dobre in slabe, odvisno od človeka. Tisti, ki v sebi nosijo nepojasnjen strah, se bo te dni le še povečal in jim hkrati omogočil, da razčistijo pri sebi ter ugotovijo vzrok tega strahu. Ne pustite, da nadvlada in mu pokažite zobe. Uspelo vam bo.

Lunin mrk bo vse zadeve le še okrepil. Pričakujete lahko čustvene spremembe v partnerskih in službenih odnosih. Ne bodite nestrpni in ne zahtevajte od ljudi, da gredo preko sebe, ni pravi čas. Čustva, ki ste jih že dolgo nazaj potlačili, lahko pridejo na dan in vas nenadoma preplavijo. Ne prestrašite se jih, namesto tega jih sprejmite in predelajte, ko boste sli čez ta proces, boste zacveteli.

Največji vpliv bodo občutili ovni, raki, tehnice in kozorogi, njim se odsvetuje sprejemanje pomembnih odločitev in prepiri z bližnjimi, saj se lahko končajo z obžalovanjem.

PREBERITE TUDI: Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj