… Star in Daily Mail, potem ima 5-letna Suri Cruise, hči slavnega Toma Cruisea in Katie Holmes, kar 150.000,00 ameriških dolarjev vredno zbirko čevljev. Suri naj bi bila menda velika oboževalka Marca Jacobsa, zato so posebej zanjo naredili že nekaj parov čevljev. Suri sicer obožuje visoke pete, v katerih jo kljub komaj 5 letom starosti videvamo že nekaj let, zato, če so čevlji, ki so ji všeč, brez pet, jih posebej zanjo naredijo s peto. Pri tem ji je menda v veliko pomoč Katie, ki naj bi ji pred kratkim naročila celo Louboutin čevlje.

suri_cruise_visoke_pete

Tako bo Suri očitno ena izmed žensk, ki trdijo, da so 10 in več centimetrov visoke pete nadvse udobne in da v čevljih z nizko peto sploh ne morejo hoditi. Eden izmed poznavalcev stanja pri Cruisovih je še povedal, da starejša kot je Suri, manj jo lahko pripravijo do tega, da bi nosila čevlje brez pet. Celo ko gre na plažo ali otroško igrišče, menda joka, če ji hoče Katie obuti čevlje brez pete.

Upajmo, da Suri ne bo imela škodljivih posledic zaradi nošenja visokih pet, saj se njeno telo še razvija – če je že za postavljanje omejitev s strani staršev prepozno.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj