Supermodelske veteranke Cindy Crawford, Christy Turlington in Helena Christensen so se ponovno zbrale – tokrat na prednovoletnem praznovanju.

Crawfordovi se je pridružil mož Rande Gerber, Turlingtonovi pa mož Ed Burns.

“New York vedno obožujem, še posebej pa pred prazniki – z vsemi lučkami in okraski. In nič me ne spravi v praznično vzdušje bolj kot druženje z družino in prijatelji,” je 56-letna Crawford v soboto, 17. decembra, na Instagramu objavila fotografije njunega druženja.

Christensen, 53, je komentirala: “Vrhunec decembra! Rada imam vas in vaše fante.” Rojena Danka je prek svojega Instagrama delila tudi fotografije s tega večera. “Ni boljšega načina za začetek prazničnega razpoloženja,” je v soboto podpisala svoje posnetke. “Tako zelo imam rada te punce.”

Crawford je komentirala: “Tako zabavna noč,” 53-letna Turlington pa je dodala: “Rada vas imam, dame, že dolgo.”

Ikone so v devetdesetih letih prejšnjega stoletja vladale modnim brvem, potem pa so pozornost prepustile naslednji generaciji – med drugim tudi svoje otroke. Turlingtonova in Burns, ki sta se poročila leta 2003, imata 19-letno hčer Grace in 16-letnega sina Finna. Grace Burns je model in fotografinja.

Crawford in Gerber, 60, ki sta si rekla “da” leta 1998, imata sina Presleyja, 23, in hčerko Kajo, 21. Kaia Gerber se je že uveljavila v industriji – ponosna mama je pred kratkim objavila fotografijo oglasnega panoja v New Yorku, na katerem je njena Kaia v kampanji za Alexandra McQueena.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj