58-letna Linda Evangelista je v intervjuju razkrila, da je nazadnje hodila na zmenke pred posegom CoolSculpting leta 2016.

“Ne želim več spati z nikomer,” je dejala Evangelista. “Nočem slišati, da nekdo diha.”

Manekenska ikona je razkrila, da je nazadnje hodila na zmenke “vsekakor pred Cool-Sculptingom”, pri čemer je imela v mislih postopek zmanjševanja maščobe, za katerega je dejala, da je po opravljenih seansah od avgusta 2015 do februarja 2016 ostala “trajno deformirana” in “brutalno iznakažena”.

Evangelista je bila pred tem poročena z Géraldom Mariejem, nekdanjim vodjo pariške pisarne podjetja Elite Model Management. Par se je poročil daljnega leta 1987, ko je bila ona stara komaj 22, on pa 37 let, in se ločil leta 1993.

“Bila sem nevedna. Popolnoma nevedna … moralo je biti nekaj očarljivega, da sem se zaljubila,” je Evangelista povedala o njunem razmerju.

V dokumentarni seriji The Super Models, ki je bila premierno prikazana septembra na Apple TV+, je Evangelista trdila, da jo je bivši mož med njunim zakonom fizično zlorabljal. Zvezdnica modnih stez je v oddaji dejala, da se je čutila spodbujeno, da spregovori, potem, ko jo je leta 2020 več kot deset žensk spregovorilo o spolnih zlorabah in posilstvih, ki naj bi jih zagrešil njen bivši mož.

Marieva odvetnica Céline Bekerman je takrat zanikala vse obtožbe.

Evangelista je tudi povedala, da o zlorabi takrat ni povedala nikomur, saj jo je bilo strah in ne ve, ali je to vedel še kdo drug. Dejala je, da je denar, ki ga je zaslužila z manekenstvom, porabila za to, da se je “izvlekla” iz zakona, saj je bil zanjo “vse”.

Evangelista je v intervjuju spregovorila tudi o materinstvu, saj je govorila o 17-letnem sinu Augustinu Jamesu Evangelisti, ki si ga deli z bivšim partnerjem, francoskim poslovnežem François-Henrijem Pinaultom.

Leta 2011 je manekenka 61-letnega Pinaulta tožila zaradi preživnine za otroka. Evangelista je povedala, da se je njen odnos z očetom njenega otroka in njegovo ženo, igralko Salmo Hayek Pinault, od takrat “uredil”.

PREBERITE TUDI: Nekdanja supermanekenka: “Moj oče je mislil, da je manekenstvo drugo ime za prostitucijo!”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj