Izpostavljanje soncu je zelo nevarno, saj UV-žarki povzročajo opekline in druge poškodbe kože, ki povečujejo nevarnost za nastanek kožnega raka in prispevajo k prezgodnjemu staranju kože, kar se kaže v izrazitejših gubah, izgubi prožnosti in pigmentnih madežih. Z ustrezno zaščito pred soncem lahko nevarne vplive sonca omilimo in si tako privoščimo popolne poletne užitke.

­Sun Mix zaščita pred soncem­

Koža se s tvorbo kožnega pigmenta (melanina) sama ščiti pred soncem. Zato na soncu porjavimo. Ščiti se tudi na druge načine, ki jih mi ne opazimo, npr. z odebelitvijo zgornjih plasti kože. Vse to pomeni, da je koža že prizadeta. Zato se moramo pred škodljivimi sončnimi žarki zaščititi.

Izdelki Sun Mix kožo zanesljivo ščitijo pred škodljivimi vplivi UV-žarkov. V pestri paleti izdelkov, ki ustrezajo različnim potrebam kože obraza in telesa, lahko prav vsakdo najde pravi izdelek zase.

  • Za vse tiste, ki želite, da se izdelek hitro vpija in vam na koži pusti lahkoten občutek smo razvili losjon za sončenje Sun Mix Active CareSPF 20.
  • Vedno več nas je takih, ki imamo občutljivo kožo. Zato bo prava izbira mleko za občutljivo kožo Sun Mix Sensitive SPF 20, ki ne vsebuje parfuma in na koži dokazano ne povzroča neželenih reakcij.
  • Ker je sončnim žarkom najbolj izpostavljena prav koža na obrazu, so na njej prvi znaki staranja najprej vidni. Kremi za obraz Sun Mix Anti Age SPF 15 in SPF 30 pomagata zavirati prezgodnje staranje kože ter intenzivno vlažita in obnavljata kožo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj