Nova študija je pokazala, da se namen zdravljenja in zdravilna energija lahko shranjujeta in uporabita za zdravljenje rakavih celic in vitro. Gre za še en dokaz izmed mnogih o tesni povezanosti duha in telesa oz. misli in telesa.

Čeprav uradna medicina povečini še vedno obravnava človeško telo povsem ločeno od psihe, pa povezave ni mogoče več zanikati. Strokovnjaki trdijo, da je najmanj 80 % fizičnih bolezni posledica delovanja človeške duševnosti. Človekova zavest, kot so npr. namera, misli, občutki, čustva … in njihov vpliv na telo je neverjeten. Zato so se tudi skoraj vsi začetniki kvantne fizike toliko ukvarjali s človekovo zavestjo in ‘nematerialno’ znanostjo na splošno.

Tako je npr. Max Planck, ki je začel s kvantno teorijo, trdil, da je “zavest ključna”, materija pa “izhaja iz zavesti”. Eugene Wigner je prav tako poudarjal, da “ni mogoče formulirati zakonov kvantne mehanike na popolnoma konsistentni način, ne da bi upoštevali zavest.”

Energijsko zdravljenje ali zdravljenje z namero je terapija, ki so jo naši predniki nadvse uspešno uporabljali že tisočletja. Tako in s pomočjo naravnih zdravil je človeštvo preživelo. Odkar pa si je uradna medicina vzela odločilno vlogo, je bilo potisnjeno na stran, zasmehovano in zaničevano in označeno kot ‘alternativna’ ali ‘komplementarna’ medicina.

A raziskave kažejo, da ima ta ‘alternativna’ medicina neverjetne učinke na najrazličnejša bolezenska stanja – tudi (oz. predvsem) ko sodobna medicina, ki se osredotoča predvsem na simptome in njih odpravljanje, odpove. Testirali so metodo, ki so jo pred tem že na miših s tumorji – gre za zdravljenje z namero, neodvisno od prisotnosti zdravilca.

Cilj študije je bil preveriti, ali ima shranjena ali zabeležena energija vpliv na rakave celice in vitro pri raku dojk. Uporabili so z energijo prepojen bombaž in elektromagnetne zapise zdravilcev, ki so prakticirali metodo ter merili učinke. Zdravljenje je dalo opazne rezultate: v celicah, ki so bile izpostavljene elektromagnetnemu zapisu, je 37 genov od 167 testiranih pokazalo več kot 1,5-kratno spremembo v primerjavi s kontrolo.

Raziskava je bila objavljena v znanstveni publikaciji Physics Essays, v njej pa dr. Dean Radin razloži, kako je bil ta eksperiment uporabljen že večkrat in da so raziskovali vlogo zavesti in oblikovanje fizične realnosti. V raziskavi so dokazali, da so meditirajoči lahko razbili kvantne sisteme na daljavo zgolj z namero. “Opazovanje ne le zmoti to, kar moramo izmeriti, ampak jo producirajo … Elektron naj bi bil na točno določeni poziciji, a mi sami ustvarimo rezultate meritev.”

O tem je narejenih že nešteto študij s področja parapsihologije in kvantne fizike, ki jasno dokazujejo, da imajo človeške misli, namera in človekova zavest na sploh, neke vrste povezavo z našim fizičnim materialnim svetom. Sploh ne gre več za vprašanje, ali je to možno oz. ali obstaja, temveč kako močna je ta povezava ter kakšne vrste je.

Naprednejši strokovnjaki, ki že dolgo opozarjajo na to, se sprašujejo, zakaj je to uradni medicini in posledično splošnim medijem to še vedno tako nepojmljivo, da to možnost povsem ignorirajo. Je torej danes znanost res znanost, ali je samo še dogma?

PREBERITE TUDI: Vlada ZDA priznala, da cepiva škodujejo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj