preobrazba_8_pred_po

preobrazba_8_pred_po_portret 

V zvezi s svojo preobrazbo nam je Maša takole zapisala svoje izkušnje: “Mesečne preobrazbe na Planetu Lepote sem redno spremljala, ker sem bila iz meseca v mesec navdušena nad tem, kako lahko človek v rokah strokovnjakov dobi videz, ki mu odlično pristaja. Ker se sama v glavnem oblačim v kavbojke in majico, me je zanimalo, kako bi bila videti v čem drugem. Radovednost je zmagala in prijavila sem se na preobrazbo.

Fantu in dekletom sem popolnoma zaupala, tako da je bil dan, ko so me ‘preobražali’, sproščen in zabaven. Temnejša barva ter stopničasto postriženi lasje so me rešili morsko utrujenih las. Oblekla sem stvari, za katere ne bi niti pomislila, da bi mi lahko pristajale. Ne samo to, v njih sem se počutila odlično. Ravno tako v visokih petah! Kdo bi si mislil? Jaz ne. Še enkrat hvala za vse uporabne nasvete, ki ste mi jih dali, ter širjenje obzorij, kar se tiče miselnosti “tole pa meni sploh ne bi pasalo” – od oblek do šminke! Super izkušnja!”

preobrazba_8_ekipa
Ekipa preobrazb na Planetu Lepote (od zgoraj): stilistka Tina Martinec. Selan, fotografinja Sanja Martinec, urednica portala Planet Lepote Tanja Matko, kandidatka Maša, vizažistka Aleksandra Bončina.

Foto: Sanja MartinecSponzorji

pl_url_logo

mic_styling_logo

licenje_logo

emporium_logo

odglavedopet_logo_1

 


Si želite, da preobrazimo tudi vas? Tukaj si preberite, kako se prijaviti!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj