… prave starosti. "Sama mislim, da 66 let ni staro – gre le za to, da je v naši kulturi staro 26 let!" je Rodin povedala za The Style Report. "Imam toliko prijateljev, ki so starejši od mene in se prav tako počutijo mladi. V modnem in lepotnem mehurčku sem prav čudne vrste ptič, v širšem kontekstu sveta pa ne." A to, da se v svoji koži počuti lepo in sproščeno, ne pomeni, da je imuna na malce pomoči – pa naj gre za kozmetične popravke ali retuširanje.

"Do 60. leta sem mislila, da izgledam krasno – resno, ni se mi zdelo, da bi bilo karkoli narobe. Všeč mi je bilo, da je moj obraz postal ožji. A pred tremi leti sem prvič poskusila polnilo in se nekega dne pogledala v ogledalo in pomislila 'Nekaj je narobe.' Moja brada je postala večja in čeprav je bil obraz gladek, mi ni bil všeč. Lahko si daste polnila in zgladite kožo, a ni nujno, da boste videti boljše kot prej," je razkrila. "Pred časom so me slikali za revijo in me tako retuširali, da sem bila videti kot Marsovec. Urednici sem rekla, da jih ne smejo objaviti. Ampak po drugi strani je vsak obraz v reviji – mlad ali star – popolnoma predelan. V bistvu mi je všeč, kako sem bila videti. Zdelo se mi je smešno, a gre za tako prevaro!"

Kar se tiče sloga na rdeči preprogi, ima vsak stilist svoje favorite in v zadnjem času je Rodinovo impresionirala predvsem ena zvezdnica. "Nehala sem delati z zvezdnicami, ker znajo biti zelo problematične. Obleči nekoga, ki ne ve, kaj mu je sploh všeč, je lahko zelo stresno. Emma Stone ima krasnega stilista – vedno je videti dobro," pravi Rodinova. "A včasih gledam kakšne obleke na rdeči preprogi in si mislim 'Zakaj ti je kdorkoli sploh pokazal to obleko?'"

In še nekaj zanimivosti in nasvetov Linde Rodin:

  • Nizke ali visoke pete? "Nizke. Ne morem nositi pet. Nikoli!"
  • Vitko linijo ohranjam z … "Hojo in delom."
  • O meni ne veste … "Po 19. uri zvečer ne grem nikoli ven. Pa tudi ravno zgodnja nisem. Rada gledam TV zvečer in vstanem ob 10h zjutraj, razen, če delam. Izjemno pomembno mi je, da dobim dovolj spanca. Potrebujem 9 ur."
  • Nasvet, ki bi ga dala 15-letni sebi bi bil … "Si veliko bolj zanimiva kot si misliš, zato se samo sprejmi."
  • Moj največji zaklad je … "Moja družina in moj pes. Ne, vzamem nazaj – moje zdravje."

Foto: vogue.com

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj