­Uroš Gruber in Tanja Fajdiga iz Celja sta se spoznala na ona-on.com, pred slabim letom dni dahnila usodni DA, nato pa se odpravila na sanjsko poročno potovanje.

Kako sta se spoznala?

Oktobra lani so minila natanko štiri leta od najinega prvega virtualnega srečanja na spletni strani ona-on.com. Sledila sta dva tedna dopisovanja preko elektronske pošte in spletnega “chat-a”. Nato je padla odločitev, da se srečava še v živo in odpravila sva se na sprehod na Celjsko kočo, zvečer pa še v kino in na pijačo. Čez tri mesece od prvega srečanja sva že živela skupaj.

Spoznala sva se na ona-on.com
Usodno vprašanje

Z njim me je Uroš povsem presenetil, čeprav sva se že dolgo pogovarjala o tem. Kmalu po najini tretji obletnici mi je pripravil poseben dan. Bila je lepa sončna jesenska sobota. Ob sedmih zjutraj me je zbudil sms iz neznane telefonske številke s sporočilom, da je danes prav poseben dan in naj hitro preverim elektronsko pošto. Tam pa me je čakalo navodilo, da naj se pripravim na “iskanje zaklada”.

Spoznala sva se na ona-on.com
Poročno potovanje

Izbrala sva otok Mavricius po priporočilu sestrične in njenega moža, odpotovala pa sva dva dni po poroki, da so bili občutki poročnega dne še sveži. Nad otokom sva bila navdušena – veliko zelenja, krasne plaže in morje, zelo prijazni ljudje, odlična hrana in veliko za videti. Priporočava! 🙂

Spoznala sva se na ona-on.com


Aja, pa še slikce s poroke …


Spoznala sva se na ona-on.com

­

Spoznala sva se na ona-on.com­

4 KOMENTARJI

  1. Ja, res. 🙂
    Sicer imamo kar nekaj parov (tudi že poročeni so vmes! :-)), ki so se spoznali prek PL! Nov način spoznavanja, ki ustreza sodobnemu načinu življenja. 😉

  2. Ta dotična dva iz Celja, sta pa moja prijatelja…in tudi na tej poroki sem bila 🙂 Super poroka, super prijatelja. Želim jima vso srečo!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj