Guerlainova letošnja spomladanska kolekcija prinaša kar nekaj novosti. Dve izmed njih sta namenjeni zbirateljem; in sicer harmonija štirih senčil za veke “Fleur de Feu” (roža ognja), ki ima na senčilih čudovit cvetlični potisk. Ko se elegantna črno-zlata škatlica odpre, zagledamo cvetlični šopek na senčilih. Drugi je KissKiss Gloss Stick “Fleur de Feu”, ki je v elegantni črno-zlati embalaži in mesnate, jagodno-rožnate barve.

Guerlain Fleur de Feu - kolekcija pomlad-poletje 2008

Olivier Echaudemaison, umetniški direktor te prečudovite kolekcije pravi: “Vedno sem imel rad 70. leta – živahna živobarvnost barv in zares osupljivi optični efekti. Umetniška eksplozija, ki zmeša skupaj pravo klasiko z novimi ekstremi, ki jih prinaša nova doba. Skozi našo svežo pomladansko kolekcijo je to lepa poživitev po dolgi zimi!”

Guerlain Ombre Eclat 4 Coleurs senčilo za veke

Novost pa sta še dva izdelka v značilni Guerlain luksuzni embalaži. Ombre Eclat – 4 Coleurs je nova generacija senčil za veke. Vsaka harmonija vključuje po dva različna dua barv; dva sta mat teksture za naraven videz in dva bisernate teksture za sijoč videz – vsi štirje pa so v čudovitih, dognanih in medsebojno usklajenih odtenkih. Nanos je lahek in enakomeren, so dobro obstojna in na voljo v šestih barvnih harmonijah. Kreator te izjemno šik embalaže pa je Hervé Van der Straeten. Senčilo za veke Ombre Eclat ima priporočeno ceno 48 €, odtenki pa so sledeči: 490 Turquois Cendre, 440 Corail Ambre, 480 Perle Argente, 461 Violette du Soir, 481 Bronze D’or in že omenjeni 400 Fleur de Feu, ki bo na voljo le omejen čas.

Guerlain Ombre Eclat senčila - kolekcija pomlad-poletje 2008

KissKiss Gloss Stick pa je zadnja novost v družini prestižnih ličil za ustnice KissKiss. Gre za sijoče in prosojno rdečilo za ustnice v čudovitih, nosljivih barvah s sadnim okusom.

Guerlain KissKiss Gloss Stick - kolekcija pomlad-poletje 2008

Ne vsebujejo shimmra, temveč dajejo le vlažno-masten lesk, občutek na ustnicah pa ni masten ali lepljiv. Ustnice negujejo, vlažijo in hranijo ter so mehke, gladke in udobne teksture v ličnem ozkem zlatem tulcu, katerega kreator je prav tako Hervé Van der Straeten. KissKiss Gloss v stiku bo na voljo za 25,5 € in v osmih odtenkih: 920 Jelly Red, 962 Grape Juice, 961 Cherry Pink, 963 Berry Pink, 960 Candy Pink, 942 Mango Fizz, 940 Vanilla Beige in 941 Brown Toffee.

Guerlain KissKiss Gloss Stick - kolekcija pomlad-poletje 2008

12 KOMENTARJI

  1. Ajme, ajme…2 leti me ni bilo na forum in priznam, da sem v tem času postala prav zgledno racionalna, zdaj pa….evo mene spet – imam že obupno dolgo WL…
    Ja, KATERA pa lahko ob takih prekrasnih zadevicah ostane hladna??? 😉

  2. Guerlainova je krasna (v Avstriji so imeli pomladne looke zunaj že 10 dni nazaj, tako da sem se malo že nafirbcala ;)), le da so Kisskiss gloss stick na teli fotki zapeljivih rdečkastih barv, v resnici pa je velika večina barv v rozkasti in nude kategoriji (meni sta se zdeli edini lepi Grape Juice in Jelly Red). četvorčki so pa poezija, sploh zaradi mehkobe in pigmentiranosti, pa uporabnih kombinacij. kot rečeno že na forumu, tudi Chanelova kolekcija ni tako slaba (čeprav sama ne nosim modrih odtenkov), sploh glede šmink – so pa meni Chanel šminke nasploh čista prva liga.

  3. Joj, kako lepe novosti, sem prav uživala v zapeljivih opisih, Tanja ne vem, če ti lahko rečem hvala! 🙂 Še posebej, ker se mi zdi, da bom šla v lov po YSL pop stick sadno koralni blus, pa Rouge Pur Red Pomegranate – tale izgleda zelo lepa, pa Diorjev petorček bi bil ravno pravšnji zame:-), pa da ne omenjam Guerlainovih četorčkov, Jelly red glosa…joj, se moram kar brzdat…

  4. WAW kok so lepi glossi od Diorja–pa tut lakec je lep. Aja mene pa znima kakšn gloss ali šminko ima manekenka od DIORJA??????????????

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj