Leta 1978 je Yves Saint Laurent predstavil svojo prvo linijo ličil – in v letu 2008 praznujemo 30. obletnico bogatih, prefinjenih barv. V svojem značilnem prefinjenem stilu YSL ženska razkrije svojo romantično stran, flirtajoč z mehkimi odtenki in svežimi teksturami. V znamenju čaščenja ljubezni in cvetlic je YSL-jev umetniški direktor ličil Val Garland poudaril oči z mehko zeleno in modro. Njena polt je nežna in rožnata, njene ustnice pa pravijo “objemi me”. Njegov make up združuje gracioznost in čutnost na sodoben način.


Yves Saint Laurent kolekcija pomlad-poletje 2008


Koža je enakomerna in prosojna s pomočjo tekoče podlage Perfect Touch in korektorja z osvetljevalnim učinkom Touche Eclat. Lica so sveža in čutno poudarjena z rdečilom za lica Pop Stick Blush N° 2 Strawberry / Raspberry ali N° 3 Peach / Blackcurrant.


Oči so obrobljene s tekočim eye linerjem v črni barvi L’Eyeliner Noir in dramatično obarvane s senčilom Eye Colour Touch v intenzivnih odtenkih N° 2 Steel Blue in N° 3 Golden Jade. Trepalnice so odebeljene in privihane z maskaro Volume Infini Curl N° 6 Infinite Petrol-Blue s hipnotičnimi odsevi. Druga varianta ličenja oči je v mehkih odtenkih zlate in roza z dvojnimi senčili za veke Ombres Duolumieres N° 13 Golden Sand / Brown Earth ali N° 15 Shimmering Quartz / Deep Amethyst.
Ustnice so naličene z rožnato šminko Rouge Pur N° 138 Pink Orchid ali N° 139 Red Pomegranate in so mamljive in neustavljivo privlačne kot najbolj dragocena cvetlica. Nohti so brezhibno urejeni s kompletom za francosko manikuro.


Yves Saint Laurent Ombres Duolumieres - kolekcija pomlad-poletje 2008


Na voljo pa bo tudi en poseben izdelek za zbiratelje z imenom Palette Pop, ki je skupek pudrov v kamnu različnih odtenkov za ličenje obraza in ličnic. Ta izdelek je navdahnjen z eno izmed slavnih ljubezenskih čestitk, ki jo je leta 1992 skiciral sam YSL in jo poslal svojim prijateljem v znak prijateljstva. Izdelek sestavljajo nežni, mehki odtenki prefinjenih, lahkih in dolgo-obstojnih pudrov za ljubezen na prvi pogled. Univerzalna kolekcija odtenkov (oranžna, rjava in roza-bež) ustreza vsem tonom polti in daje koži izjemen sijaj v sončno-zemeljskih tonih. Izdelek je v omejeni izdaji.


Yves Saint Laurent kolekcija pomlad-poletje 2008


Pop Stick Blush, rdečilo v stiku z neustavljivo privlačnostjo bo na voljo le omejen čas. Njegova mehka kremna tekstura popelje v svet svežine in barve. Odtenki dajo obrazu videz spomladanskega sija. Se enostavno nanašajo in brezhibno zlijejo s kožo in jo obenem vlažijo. V treh odtenkih: N° 1 Vanilla / Chocolate da koži nežen, zlato zagorel videz, N° 2 Strawberry / Raspberry za nežen, mladostno rožnat izgled in N° 3 Peach / Blackcurrant za sadno-koralni odtenek.


Eye Colour Touch je vodoodporno senčilo za veke s posebno formulo, ki omogoča enostaven in brezhiben nanos in dolgo obstojnost. Na voljo bo le omejen čas. Je v obliki slavnega osvetljevalnega korektorja YSL Touche Eclat. Vekam podari sijoč videz in ostane na svojem mestu od jutra do večera. N° 1 Golden Coral, naravno sijoč bronze-zlat odtenek, N° 2 Steel Blue, hladna jekleno modra z zlatim in srebrnim sijajem, N° 3 Golden Jade, bledo zelena z zlatim sijajem in N° 4 Glazed Brown, čudovita mat taupe barva za naravno ličenje.


V novih odtenkih pa bodo na voljo naslednji že znani in uveljavljeni odtenki Yves Saint Laurent dekorativne kozmetike: za oči Mascara Volume Infini Curl N° 6 Infinite Petrol-Blue in dvojna senčila za veke Ombres Duolumieres v dveh novih barvnih harmonijah (N° 13 Golden Sand / Brown Earth in N° 15 Shimmering Quartz / Deep Amethyst)
Za ustnice pa šminka Rouge Pur v dveh novih odtenkih (N° 138 Pink Orchid, N° 139 Red Pomegranate) in sijoče šminke Rouge Pur Shine v dveh novih odtenkih (N° 28 Pink Sorbet – nežno roza in N° 29 Frozen Mocha – elegantna rjava s shimmrom), Golden Gloss v dveh novih odtenkih (N° 12 Golden Cinnamon in N° 13 Golden Nude).


Yves Saint Laurent Rouge Pur - kolekcija pomlad-poletje 2008           Yves Saint Laurent Rouge Pur Shine - kolekcija pomlad-poletje 2008


Yves Saint Laurent Golden Gloss - kolekcija pomlad-poletje 2008

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj