Razlogov za nastanek spletne prodaje naravne in organske kozmetike www.najasi.si je več:

 • skrb za zdravje naše kože in telesa;­
 • nasprotovanje testiranju na živalih;
 • ohranjanje okolja, v katerem živimo;
 • zaupanje v učinkovitost in blagodejnost naravnih sestavin;
 • ozaveščanje glede škodljivosti določenih sestavin, ki se (pre)pogosto uporabljajo v kozmetičnih izdelkih in
 • ne nazadnje strast do naravnega in organskega.

Hočemo biti prepričani, da izdelki, ki jih ponujamo na jasi, resnično izpolnjujejo vse te pogoje, zato smo izbrali blagovne znamke, ki imajo pridobljene certifikate za naravno in organsko kozmetiko. Neodvisni certifikati na eni strani usmerjajo in ščitijo potrošnika (da dobi to, kar izdelek obljublja), na drugi pa pomagajo pri definiranju koncepta naravne kozmetike.

Na jasi vam ponujamo naravne in organske kozmetične izdelke za vse tipe kože, in sicer za nego obraza, telesa, las, rok, otroške in moške kože štirih blagovnih znamk: Madara, Trevarno, Juice Beauty in Eco cosmetics.

Skupne značilnosti izdelkov na www.najasi.si:

 • Brez sintetičnih parfumov, barvil in konzervansov.
 • Brez SLS (sodium lavril sulfat) ali parabenov.
 • Brez PEG (polyethilen glycol) derivatov.
 • Brez naftnih derivatov.
 • Brez pesticidov.
 • Embalaža je zasnovana tako, da ima najvišje možno število komponent, ki se lahko reciklirajo.
 • Ne uporabljajo nikakršnih živalskih izdelkov in noben izdelek ni preizkušen na živalih.


MADARA

Madara je nosilka certifikata ECOCERT.

Madara

Madara prihaja iz Latvije, majhne dežele na severu Evrope. Leži v baltski regiji, kjer jim je  uspelo ohraniti številne neomadeževane in divje pokrajine, kot tudi raznolikost cvetlic in trav, ki jih v Madari uporabijo za svoje izdelke. Njihovo dojemanje lepote je zajeto v njihovem motu – “globlje od kože”. Pomeni lepoto, ki presega zunanji videz. Gre za lepoto, ki  izhaja iz zdravja, ljubezni do življenja, toplote in poletja. To je modrost in moč narave.

Izbirate lahko med široko paleto Madara izdelkov: čistilno peno, toniki in kremami za tri različne tipe kože, nočno obnovitveno kremo, mlekom in losjonom za telo, obarvano kremo za obraz  in dvema obarvanima bleščiloma za ustnice.


TREVARNO

Trevarno je nosilec certifikata Organic Farmers and Growers.

Trevarno

Trevarno prihaja iz Velike Britanije. Trevarno organska kozmetika je blagodejna in hranilna kozmetična linija, navdihnjena z lepotami Cornish posestva in vrtov, kjer so izdelki tudi ročno narejeni. Trevarno izdelki nudijo odlično pomoč pri ohranjanju naravne lepote kot tudi pomagajo pri različnih težavah s kožo, kot so npr. izpuščaji, ekcemi ali luskavica. Njihov slogan “smo to, kar dajemo na kožo” je vodilo pri kreiranju Trevarno izdelkov.

Izbirate lahko med široko paleto organskih Trevarno izdelkov: različnimi organskimi mili in mazili, čistilnim oljem, čistilom za obraz, tonikom, ­dnevnimi in nočno kremo, pomirjevalno t.l.c. kremo, poživljajočim oljem za obraz, kremo za kožo okoli oči, balzamom za ustnice, kremami za roke, otroško linijo kozmetičnih izdelkov in linijo za moške.


JUICE BEAUTY

Juice Beauty je nosilec certifikata United States Department of Agriculture (USDA).

Juice Beauty

Juice Beauty prihaja iz Združenih držav Amerike. Juice Beauty izdelki za kožo so do 95 % overjeno organski. To jih uvršča med najkakovostnejše izdelke za kožo, kar potrjujejo z bazo patentov. Juice Beauty išče najčistejše in najbolj učinkovite organske sestavine po vsem svetu, kar jim omogoča optimalne rezultate pri kljubovanju procesu staranja.

Izbirate lahko med široko paleto Juice Beauty izdelkov: čistilnim mlekom, čistilnim gelom zeleno jabolko, vlažilnim tonikom, antioksidantnim serumom, antioksidantnim serumom zeleno jabolko, vlažilno kremo brez olj in  kremo za okoli oči zeleno jabolko.


ECO COSMETICS

Eco cosmetics je nosilec certifikata ECOCERT.

Eco cosmetics­

Eco cosmetics prihaja iz Nemčije. Odgovornost do narave in človeštva je njihovo glavno vodilo pri vsem, kar počnejo. Sestavine za svoje izdelke pridobivajo iz organsko pridelanih rastlin in stavijo na inovativno kombiniranje teh. Nove vrste rastlinskih sestavin, kot je na primer olje pečk granatnega jabolka ali izvleček olivnih listov, imajo izredne negovalne učinke. Razvoj receptur, izbira surovin in dobaviteljev, predelovanje in pakiranje … vse je podrejeno odgovornosti do narave.

Izbirate lahko med široko paleto Eco cosmetics izdelkov: čistilnim mlekom za obraz 3 v 1, čistilnim gelom za obraz, tonikom, kremami, losjonom za obraz, balzamom za ustnice, dezodorantom, gelom za prhanje, losjonom za telo, šamponi in balzamom za lase, kremo za roke in otroško linijo izdelkov.

www.najasi.si

10 KOMENTARJI

 1. Jao, cene so pa navite, sploh JB ker vemo kakšne so cene v ZDA in v Evropi. Ne vem, če bom kaj nabavila, definitivno previsoke cene.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj