Sofia je po nekaj letih zveze, polne prekinitev in ponovnih združenj, sedaj sveže srečna v objemu moškega, za katerim vzdihujejo mnoge ženske, Joea Manganiella. Sicer pa je ponosna lastnica dolgih las, kar je za njeno starost morda malce nenavadno – načeloma velja pravilo 'leta gor, lasje dol'. Kako pa na to gleda 42-letna Sofia? Je kdaj pomislila na to, da bi skrajšala svoje lase?


Sofia Vergara za Head & Shoulders

“Že 24 let delam v filmski industriji, zato nikoli nisem imela poguma, da bi naredila kaj drastičnega. Vedno sem bila konzervativna, ker sem vedno delala,” je povedla v intervjuju. “Nikoli v življenju nisem imela kratkih las. Sem mnenja, da so moji lasje trenutno pravzaprav malce predolgi za mojo starost. V latinski Ameriki si ženske po določeni starosti malce skrajšajo lase. A jaz se temu upiram. Vlečem zadnja leta, ko imam še lahko tako dolge lase!”

Sicer pa Sofia prihaja iz družine, kjer so imeli vsi močne in goste lase, prav tako jih ima tudi njen sin, 22-letni Manolo. Tako bomo Sofio lahko še nekaj časa videvali z zelo dolgimi lasmi, prej ko slej pa lahko pričakujemo, da se bo tudi ona odločila, da jih vsaj malo skrajša. Povedala pa je tudi, da po vseh treh letih natanko ve, kaj ji pristaja: “Glejte, dobro vem, kaj mi pristaja. Delam 24 let in res natančno vem, kakšne obleke mi pristajajo."

Sicer pa je Sofia vedno enako urejena: “Nobene razlike ni, ker sem urejena od glave do pete cel dan tudi če nimam kakšnega posebnega dogodka. Enako se uredim če grem na hamburger, na elegantno večerjo ali zmenek. Vedno sem rada lepo urejena.”

Kaj meniš, ali ženskam po 'določeni starosti' bolje pristajajo malce krajši lasje, ki menda pomladijo?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj