Na to je s svojim zapisom na družbenem omrežju opozorila tudi slovenska zvezdnica Salome. Diva je precej v skrbeh, saj se zaradi strahu pred virusom odpovedujejo družabni dogodki, športni dogodki in gledališke predstave, med njimi tudi hrvaška ‘Menopavza’ v kateri nastopa. Zaradi tega je ob precejšnji zaslužek in jo močno skrbi, kako bo preživela čez mesec. Vse odpovedi so se začele že v februarju in niti ne ve, kako bo lahko plačala vse račune.

Ne vem, ali je čas za iskanje nove službe, niti kako naprej. Enostavno ne vem več, kaj narediti, verjamem pa, da v tem nisem edina. Zapreti s. p. ali ne zapreti? Predstave odpovedujejo, države pa to ta trenutek niti ne zanima. Glava me boli od napenjanja možganov. Išči službo Salome ali pa boš kmalu na cesti. Sliši se kot odlomek iz največje srhljivke. Mogoče kdo potrebuje v Ljubljani ali okolici kakšno delavko, iščem kakršnokoli delo, da preživim to koronavirus krizo. Ne bi rada zapirala s. p.-ja in če kdo ponuja kakšno delo, mi pišite prosim v privat sporočilo. Hvala!” je zapisala zaskrbljena svetlolaska, ki še ni izgubila upanja, da se stvari obrnejo na bolje.

Pod njen zapis se je oglasila igralka in komedijantka Lucija Čirović, ki jo vsi bolje poznamo po vlogi Fate v uspešni seriji ‘TV dober dan’  in pripomnila, da država ni zmanjšala prispevkov, ampak jih je za februar celo zvišala.

PREBERITE TUDI: Po dveh letih in pol je Lili Žagar končno predstavila svojo kolekcijo torbic 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj