Ta deklica je odrastla v uspešno podjetnico in mamo dveh ljubkih otrok. Govorimo o Hajdi Korošec, poročeni Jazbinšek, ki je še vedno zelo priljubljena v slovenskem medijskem prostoru, vendar bolj kot podjetnica in ne več kot pevka. Svetlolaska na družbenem omrežju velikokrat deli utrinke iz zasebnega življenja, pokaže svoj vsakdan, potovanja in tudi svoja dva sinova – Danteja in Evana, za katera pravi, da sta njen največji dosežek v življenju.

Na družbenem omrežju je objavila nosečniško fotografijo izpred 6 let (tik pred prvim porodom) in zapisala nekaj besed, ki bi jih morala prebrati vsaka ženska, ki bo kmalu postala mama:

“Tukaj še nisva točno vedela v kakšno avanturo se spuščava. Včasih o starševstvu govorimo o samih superlativih in na trenutke, ko sem bila obupana, ko sem se kot mama počutila totalna zguba, ko sem se borila z dojenjem, hormoni in neprespanimi nočmi sem bila prav jezna zakaj hudiča mi tega ni nihče povedal. In ja je težko, jaz nikoli ne prikrivam tega, ampak ne prikrivam pa tudi dejstva, da je imeti otroke moj največji življenski dosežek, ki mi vedno znova polni srce in daje moč in razlog da se borim, da nikoli ne obupam in se ne predam. Neverjetno kakšno moč sem dobila s tem ko sem postala mama in neverjetno kaj vse žensko telo zmore… vse od poroda naprej. Zato vedno rečem uživajte dokler še nimate otrok, ker potem bo vaš užitek to, da boste svoje otroke videli srečne nasmejane in zadovoljne in ta občutek je težko opisati, saj je nekaj najboljšega kar sem občutila v svojem življenju.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj