Ljubezen ne pozna meja in ovir. Ljubezen se lahko rodi kjerkoli. V ljubezni ni pravil. Vse to so trditve, ki jih povezujemo z ljubeznijo in vsaka drži na svoj način. Karmen in Janez verjameta, da se pravo ljubezen lahko najde preko spleta, na ona-on.com, saj sta se prav tam našla tudi sama. Če ne bi bilo ona-on, potem ne bi bilo njune Sanjske ona-on poroke 2021.

Ljubezenska pravljica Karmen in Janeza se je pričela pisati leta 2016. Drug drugega sta našla preko spletnega servisa ona-on.com (kjer se mimogrede vsako leto spozna približno 1.300 parov).

Ker sta sodelovala v natečaju Najina zgodba in tudi zmagala, sta prejela nagrado Sanjsko poroko. Poglejmo, kaj pravita.

Spoznala sta se na ona-on.com. Koliko časa zdaj že pišeta vajino ljubezensko zgodbo?

Najino zgodbo piševa že skoraj pet let (od leta 2016) od začetnih klikov. Vmes je bilo nekaj pavze morda tudi zaradi razčiščevanja s preteklostjo, da je lažje stopiti v prihodnost. (Karmen)

Kako pa se je vse skupaj pričelo? Prvi klik, dopisovanje?

Prvi kliki so bili bolj prijateljski, v želji spoznavati različne ljudi. Vendar je med nama vse bolj vleklo v eno smer – tisto ljubezensko. Iskra je preskočila ob fizičnem srečanju. (Jani)

Kam sta šla na prvi zmenek?

Prvi zmenek je bil v lovski koči pizzerije Gams v naravnem ambientu. (Jani)

Nam zaupata kakšen zanimiv pripetljaj tekom vajinega spoznanja?

Ob najinem prvem srečanju je v bližini sedel par, gospod je prikupno želel rahlo ugrizniti  partnerko za uhelj. Le-ta ga je zalila z vodo z besedami naj poskrbi za otroke. (Karmen)

Je bila z vajine strani želja po poroki, še preden sta se prijavila na natečaj Najina zgodba?

Da. Poroko sva začela načrtovati februarja 2020 in bi se naj zgodila avgusta 2021.

Nato sem ob najini poslani ona-on zgodbi, prejela ponudbo za sodelovanje pri Sanjski poroki. Resnično sem dvomila, da bova zmagala, vendar s sodelavci in prijatelji se je pozitivno izteklo. (Karmen)

Bi ljubezen tudi ti?

Sta se morda zaročila?

Zaročila sva se februarja 2020.

Vajina Sanjska poroka je že pred vrati – 17. 4. 2021 naj bi bil vajin datum a sta ga zaradi korona situacije bila primorana spremeniti. Sta kaj živčna ali se veselita?

Ja res je, najina poroka bi naj bila 17. 4. 2021 v Šobcu. Vendar je korona posegla vmes, zato je sedaj najin srečen datum petek 13. 8. 2021 (13+8=21) na Kozolcu pri ribniku hiše lisjak Tabor. (Karmen)

Naše bralce gotovo zanima, kakšna bo vajina sanjska poroka. Nam izdata kakšno posebnost vajine Sanjske poroke?

Ja poroka bo najverjetneje res sanjska, vendar žal ne morem izdati skrivnosti, saj potem ne bi bilo presenečenj, predvsem za ženina. Moram pa reči, da sem za to morala narediti velik podvig. Veliko bo čustvene note in romantike. (Karmen)

Kakšen je vajin recept za vzdrževanje dobrega partnerskega odnosa?

Za vzdrževanje dobrega odnosa so potrebni odkritost, sklepanje kompromisov; treba se je slišati in ne samo poslušati. Predvsem pa sprejemati partnerja takšnega kot je, takšnega, ki nas je ogrel. (Jani)

Katere stvari obožujeta drug pri drugem?

Pri Janiju mi je všeč, da sliši in ne zgolj posluša. Da pripadnost o ljubezen pokaže z dejanjei, ne zgolj s ‘trosenjem’ sladkih besed. (Karmen)

Pri Karmen mi je všeč njena spodobnost in to, da je vešča na več področjih. Ne ustraši se novih izzivov, spopada se s težavami drugih in večinoma vse uspešno reši. Ima občutek za otroke in na splošno vse ljudi. (Jani)

Morda poznata še kakšen par, ki se je spoznal na ona-on.com?

Poznam par, ki se je spoznal preko ona on in tudi poročil. Ravno ta par mi je dal navdih. (Karmen)

​​​​​​​

Bi samskim priporočala uporabo ona-on.com portala?

Ona-on je predvsem varen, hitro tudi najdeš partnerja.

V današnjem času resnično priporočava spoznavanje preko ona-on. Je varno, predvsem kar se prvega kontakta z neznancem tiče. Ne vzame veliko časa, saj smo dandanes vsi obremenjeni. Je pa potrebno biti vztrajen in zaupati vase. Vse, ki izkoriščajo ona-on strani za neresne namene, pa blokirati – zelo enostavno. Poročeni, ki uporabljate strani za spoznavanje: dajte možnost ostalim, da verjamejo v iskrenost, vi pa energijo namenite parterju, morda bo takrat odnos boljši. (Karmen)

Kaj bi še svetovala samskim, ki iščejo svojo ljubezen?

Za ljubezen res nikoli ni prepozno, ni starostne omejitve. Verjamete vase, vendar ne zahtevajte preveč. Dovolite si družbe in spoznavanja, vse ostalo se zgodi. (Karmen)

Partnerji Sanjske poroke, ki bodo Karmen in Janezu pričarali najlepši sanjski dan:

 • Omisli.si: Soorganizator poroke – vsi ponudniki na enem mestu
 • Chic weddings Tatjana Ovsenek: Poročna organizatorica
 • Kreativine Frames: Poročna fotografija
 • Kreativine Frames: Snemanje in poročni video
 • Zlatarna Sterle: Poročni prstani
 • Glasba: DJ Dady
 • White Couture: Obleka za nevesto
 • Hair & Beauty center Matić: Frizura in make up
 • MVM d.o.o: Vabila in druge tiskovine
 • Ribnik pri Lisjaku: Lokacija poročnega slavja
 • Cvetličarna Anaeva Kristina Ledinski s.p.: Cvetje in šopek
 • Piece of cake: Poročna torta

________________________________________

Bi se sanjsko poročila tudi vidva in sta se spoznala na ona-on.com? Delita svojo zgodbo z nami in se potegujta za Sanjsko ona-on.com poroko!

Bi se sanjsko poročila tudi vidva?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj