Ustnice naličite tako, da bodo v skladu z očmi in oblačili: če ste se odločile za intenzivno naličene oči (smoky eyes, več odtenkov senčil …), naj bodo ustnice čim bolj naravne in nevpadljive. Uporabite naravne rožnato-rjavkaste, nežno roza in ‘nude’ odtenke, ki naj ne vsebujejo preveč shimmra ali bleščic. Če pa ste se odločile za bolj klasično ličenje oči z eye linerjem in brez pretiranega senčenja, se bo zraven čudovito podala prava rdeča šminka, ki je lahko sijoča ali mat. Poskrbite, da bo nanos kar se da natančen (priporočamo uporabo čopiča za ustnice, še zlasti pri zelo pigmentiranih šminkah) in ne pozabite na kotičke ustnic ter na obrobo s črtalom za ustnice, ki naj bo obstojno, da bo preprečilo lezenje šminke (ali glosa) v gube okoli ustnic.
intenzivno naličene oči klasično naličene oči rdeče ustnice
močno naličene oči v več prelivajočih se odtenkih klasično ličenje oči z izrazitim eye linerjem in brez senčenja slavnostne rdeče ustnice

Videz zaključite z rdečilom za lica, ki je lahko rahlo sijoče. Nanesite ga na vrh lic (‘apples of the cheeks’) za mladostno razigran in sveže-sijoč videz.

Seveda pa ne pozabite na urejene in negovane roke, ki naj jih krasijo lepo oblikovani, ne predolgi in natančno nalakirani nohti. Lak naj se približno ujema z ličili na obrazu, seveda pa ne boste zgrešile niti z ‘must-have lookom’ – to so intenzivno rdeči ali vampy nohti.

­

rdeči nohti vampy nohti

vampy odtenki lakov za nohte

Na morebitne odkrite dele telesa (dekolte, ramena, hrbet …) nanesite puder v prahu ali losjon s shimmrom, ki bo pričaral zapeljiv videz – dobi se tudi veliko odišavljenih. Zdaj pa le še zdrsnete v svojo slavnostno obleko in zaključite z meglico svojega najljubšega parfuma in že ste pripravljene za zabavo oz. najdaljšo noč v letu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj