Sledi ličenje oči. Naličite jih lahko tako kot sicer in nanesete le malo intenzivnejšo barvo, ali pa poskusite kakšen nov videz: npr. smoky eyes, intenziven eye liner in poudarjene trepalnice in skoraj brez senčil, kombiniranje več odtenkov senčil, ki se med seboj lepo prelivajo in so seveda barvno usklajeni med sabo ipd. Lahko ste bolj radodarne pri količini nanosa, seveda pa nikar ne pretiravajte, da ne bo učinek ravno nasproten od želenega. Vedno pa pazite, da bodo izbrani odtenki usklajeni z barvo oblačil, ki jih boste oblekle. Če se boste odločile za sijoč videz oči (zlata, srebrna senčila), bodite pri nanosu skromne, da ne bo področje oči videti pretirano svetleče. Še boljše bo, če boste sijoče sence kombinirale z mat ali vsaj manj sijočimi odtenki, da se lesk ublaži.

Charlize Theron premočno naličene oči Rihanna lepo naličene oči
Charlize Theron je pretiravala z nanosom preveč in pretirano sijočih senčil Rihanna ima močno, vendar skladno in ne pretirano bleščeče naličene oči
Za posebej slavnosten videz lahko dodate malo osvetljevalca (highliter) na obrvno kost in nad ličnico ter v notranji kotiček oči – slednje je še zlasti priporočljivo tudi zato, ker obrazu in očem podari bolj svež in spočit videz, kar bo še posebej dobrodošlo pri dlje časa trajajočih zabavah. Videz zaključite z obrobo oči in intenzivnim nanosom maskare, če so vaše trepalnice bolj slabe, pa si lahko pomagate tudi z umetnimi, pri čemer pazite, da ne boste pretiravale.

senčila za veke in maskara

Zvezdnice si pogosto pomagajo z umetnimi trepalnicami:

­Eva Longoria - umetne trepalnice umetne trepalnice
umetne trepalnice umetne trepalnice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj