… angelskem glasu in malo bolj polni postavi. Oktobra je na zabavi v maskah presenetila vse prisotne, saj je namreč v zelo kratkem času uspela shujšati več kot 10 kilogramov. Fotografije iz zabave so hitro prišle v medije in javnost je navdušena nad njeno preobrazbo.

Adele sama sicer o svoji izgubi teže še ni spregovorila, je pa zato spregovoril vir blizu pevke. Povedal je, da je s hujšanjem začela nekje julija. Le nekaj mesecev po tem, ko se je ločila od bivšega moža Simona Koneckega, s katerim ima tudi 7-letnega sina.

Vir je razkril, da je Adele začela redno telovaditi. Vsaj trikrat na teden telovadi, se giblje (kardio, pilates …), čeprav nikoli ni bila navdušena nad športom in ga pravzaprav sploh ni marala, je pa kmalu postala to njena rutina. Ljudje so namigovali, da je vzrok hujšanja ločitev od moža, a dobro obveščeni vir to zanika. “Adele se je začela zavedati, kako pomembno je, da je zdrava in fit. Pravzaprav je bolj osredotočena na dobro počutje in zdravje, kot pa na samo izgubo telesne teže. Želi biti dober zgled sinu in to ji uspeva. Je najboljša mama na svetu.” 

PREBERITE TUDI: Jennifer Aniston razkrila preprosto skrivnost svoje popolne postave

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj