Valižansko princeso so videli in fotografirali prvič, odkar se je zaradi operacije trebušne votline v začetku leta umaknila z oči javnosti.

Kate so videli v Windsorju v avtomobilu, pri čemer je bila zelo zakrita; na fotografijah, ki jih je objavil TMZ, so jo pred 9. uro zjutraj fotografirali v črnem plašču in s sončnimi očali, medtem ko je sedela v avtu skupaj s svojo mamo Carole Middleton, ki je vozila.

To je bilo prvič, da se je Kate pojavila v javnosti po januarski operaciji – nazadnje se je v javnosti pojavila decembra na božični dan.

Prejšnji teden je Kensingtonska palača zavrnila špekulacije na družbenih omrežjih, pri čemer je tiskovni predstavnik Kate dejal: “Od vsega začetka smo bili zelo jasni, da je valižanska princesa odsotna do velike noči in da bo Kensingtonska palača obveščala o novostih le, če bo šlo za kaj pomembnega.”

Ko je bilo objavljeno obvestilo, da so bili njeni obiski prestavljeni, je bila ob tem objavljena tudi izjava, ki se je glasila: “Princesa valižanska se želi opravičiti vsem, ki jih to zadeva, ker mora preložiti svoje prihajajoče obveznosti. Veseli se, da jih bo lahko čim prej obnovila v čim večjem številu.”

Takrat je bila objavljena tudi daljša izjava, ki pojasnjuje njeno stanje in se glasi: “Operacija je bila uspešna in pričakuje se, da bo v bolnišnici ostala od deset do štirinajst dni, nato pa se bo vrnila domov in nadaljevala okrevanje. Na podlagi trenutnih zdravniških nasvetov je malo verjetno, da se bo vrnila na javne dolžnosti pred veliko nočjo.”

PREBERITE TUDI: Kate Middleton zapustila Windsor in z družino odšla na podeželje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj