Skinny jeans že nekaj let razdeljuje; generacija Z in modne vplivnice so razglasili, da je tesno oprijetih kavbojk uradno konec. Na vso moč so se trudili, da bi ukinili ozke kavbojke, a dejstvo je, da ostajajo stalnica v številnih garderobah in preprosto ne gredo nikamor – postale so namreč klasika.

In ena izmed največjih vplivnic je tudi oseba, ki nikoli ne bo obrnila hrbta ozkim kavbojkam. To je valižanska princesa Kate Middleton, ki že leta nosi oprijete, tesno prilegajoče se kavbojke oz. skinny jeans.

V znak praznovanja kraljevega kronanja mnoge organizacije spodbujajo ljudi k prostovoljnemu delu in dobrodelnosti v lokalnih skupnostih v okviru pobude Big Help Out. Catherine in njena družina so prostovoljno delali v lokalni skavtski koči v Sloughu, da bi pomagali popraviti stavbo, pri čemer je princ Louis manevriral s samokolnico, princ George pa se je usedel za volan mini JCB-ja. Poleg napornega dela pa sta imela otroka čas tudi za igro lokostrelstva in peko marshmallowov.

Po več dnevih formalnega oblačenja je valižanska princesa odložila salonarje in elegantne obleke ter se vrnila k vsakdanji uniformi oprijetih skinny kavbojk in gležnjarjev. Catherine je nosila elegantno svetlo modro bluzo iz džinsa z majhnimi volančki na ovratniku in temno sprane oprijete kavbojke z našitimi žepi znamke G-Star Raw. Videz je zaključila s črtastim šalom, ki ga je imela cela družina, praktičnimi rjavimi usnjenimi gležnjarji znamke Blundstone in elegantnim pletenim pasom, ki je ležernemu kompletu dodal še nekaj elegance.

Princesa se je ves čas kronanja držala stroge patriotske barvne sheme, saj se je oblačila izključno v rdečo, belo in modro barvo, ki se ujema z britansko zastavo. Ni torej naključje, da je za ponedeljek izbrala svetlo modro srajco, s katero nadaljuje to zelo britansko tematiko vse do konca praznovanja.

Kate Middleton je tako celo v svojem kraljevem življenju ostala zvesta oprijetim kavbojkam, saj jih je nosila vse od kraljevih turnej do fotografiranja njihove družinske božične voščilnice. Navadno daje prednost temnim kavbojkam v temno indigo ali rjavih odtenkih, med njenimi najljubšimi pa so prilegajoče se skinnyjke z visokim pasom znamk Zara, J Brand in Frame.

Če smo se iz kraljeve garderobe princese Catherine v zadnjih letih kaj naučili, je to, da ve, kaj ji ustreza, in se tega drži. Pričakujemo lahko torej, da bomo točno takšne outfite videli še na mnogih kraljevih dogodkih.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton je na predvečer kraljevega kronanja nosila kraljevsko modro obleko

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj