Sin Toma Hanksa, Chet Hanks, je priznal, da je včasih užival toliko kokaina, da ga niso mogli dohajati niti najhujši narkomani.

“Droga, s katero sem imel največ težav, je bil samo kokain,” je igralec povedal v nedavni epizodi podkasta “Raw Talk” fitnes vplivneža Bradleyja Martyna.

“Sem kokainaš, popolni,” je nadaljeval, preden je pojasnil: “Ne več, ampak to je moja droga – kokain, brat, kot Tony Montana [lik Ala Pacina v filmu Brazgotinec].”

Chet, 33 let, se je spominjal, da je hodil v klube in v kopalnici naletel na največje kokainaše. “Šel sem jemati kokain s kokainaši in oni so mi govorili: ‘Hej, umiri se, stari. … Počakaj trenutek. Daj mu 15 minut, da prime.'”

Medtem ko je raper priznal, da se takrat ni mogel naveličati droge, se zdaj zaveda, da je zelo slaba ne le za njegovo srce, ampak tudi za njegovo dušo. “To je grozno. To te razjeda. Preprosto se sesuješ, ker ne moreš jesti, ne moreš spati,” je dejal.

Chet, ki ima z bivšo Tiffany Miles osemletno hčerko Michaiah, že dolgo odkrito govori o tem, da se od 16. leta bori z odvisnostjo. Leta 2015 je na Instagramu objavil videoposnetek, v katerem je razkril, da je šel na rehabilitacijo.

“Pred nekaj meseci sem prodajal kokain, se ukvarjal s kokainom, dokler ga nisem mogel več vdihavati v nos, ker je bil tako zamašen. Kadil sem celo krek,” je takrat iskreno povedal.

Chet je bil v nekem trenutku tako problematičen, da so ga starši poslali na program v divjini v Utahu. “Tam sem bil dlje kot kdor koli drug, ki je prišel ali odšel v celotnem programu, razen enega otroka, ki je bil tam šest mesecev,” se je spominjal v intervjuju leta 2022.

​​​​​​​

Tom ima poleg Cheta z ženo Rito Wilson tudi 28-letnega sina Trumana. 67-letni zvezdnik filma “Forrest Gump” je tudi oče 46-letnega sina Colina in 42-letne hčerke Elizabeth, ki ju je imel z nekdanjo ženo Samantho Lewes.

PREBERITE TUDI: Sin enega najslavnejših igralcev razkril, kako je v resnici biti otrok slavnega starša

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj