… umetnost kaligrafije. Shiseido Inkstroke Eyeliner z edinstveno formulo, zasnovano v obliki gela, predstavlja sam vrh odličnosti črtal za oči. Elegantno in enostavno svilnato mehko črnilo vašim očem v trenutku podari dramatično barvo in definicijo v samo enem hitrem nanosu.
 
 
1. Mehka in kremasta tekstura: Shiseidova originalna Inkstroke formula, ki se enakomerno in gladko razporedi po vaši koži in brez packanja ostane popolnoma na mestu. Ustvarja natančne linije, ki so lahko tanke in ostre ali debele in drzne, v samo enem enostavnem potegu.
2. Razvoj barv: Črnilo poudari naravno lepoto oblike in barve oči. Ponaša se s posebno zasnovanimi odtenki, ki so všeč prav vsem.
3. Dolga obstojnost: Formula, ki je odporna na vlago, pôt in sebum, brez bledenja ali packanja vztraja tudi na najbolj poudarjenih očeh.
 

Odtenki 

  • Shikkoku Črna BK901: intenzivno globoka in bogata črna, ki spominja na lak in je tako posebna, da se skorajda zdi nezemeljska.
  • Empitsu Siva GY902: niansirana temno siva ima živo in ostro prisotnost, ki spominja na svinčnik.
  • Kon-ai Modra BL603: moderna in globoka barva, spominja na čudovito modro-indigo barvilo, pogosto na Japonskem, in poseduje nekakšno staromodno estetiko.
  • Shinrin Zelena GR604: temno zelena, romantična in eterična, spominja na mistične gozdove, ki se lahkotno lesketajo v večerni zarji.
  • Nasubi Vijolična VI605: dramatična, globoka vijolična je sijoča kot sveže obrani jajčevci, ki so še mokri od jutranje vlage.
  • Kuromitsu Rjava BR606: bogata, topla in rjava kot japonska melasa. Je sladka in rahlo grenka in neverjetno vznemirljiva.

Priporočena cena je 30 EUR.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj