Oblikoval je namreč lastno kolekcijo spodnjega perila ekskluzivno v sodelovanju z modno hišo Marks & Spencer. Zaključena kolekcija, ki bo nosila ime David Gandy for Autograph vključuje 28 kosov – od bokseric do spodnjic in pižam. "Sodelovanje z izjemno britansko blagovno znamko kot je M&S je prišla ravno ob pravem času," je povedal Gandy. "Tesno smo sodelovali že nekaj let, zato je bil to, da oblikujem lastno kolekcijo moškega spodnjega perila za njih, popolnoma naraven korak naprej."

Prehod od manekena v oblikovalca nikakor ni enostaven, a Gandyju je bil menda preprost in samoumeven: "Dejansko sem sodeloval v vseh delih procesa in zelo sem ponosen na rezultate. Želel sem kombinacijo visoko kakovostnih materialov, lepega dizajna in prileganja telesu v kombinaciji z dobrim slogom za popolnoma vse kose kolekcije," je povedal.

A kljub novemu podvigu Gandy ni zapustil dela pred kamero – oboževalke bodo navdušene ob novici, da bo svojo kolekcijo tudi sam predstavljal v oglaševalski kampanji: "Še vedno uživam v manekenstvu, ki mi je dalo neverjetne možnosti, da izkusim tudi drugačne možnosti in priložnosti. Bo vedno v osrčju vsega, kar počnem."

S svojim podvigom pa Gandy stopa tako po stopinjah Rosie Huntington-Whitley, ki je bila najprej manekenka za M&S in nato ustvarila kolekcijo perila za ženske, kot tudi Davida Bechkama, ki je imel podobno pot pri švedskem velikanu H&M; torej dva seksi Davida, ki sta najprej predstavljala perilo in nato ustvarila še lastno kolekcijo. Rosieina kolekcija je bila celo najhitreje prodajana v zgodovini M&S.

"Moram biti iskren; od skiciranja dizajnov do izbire materialov, dodajanja osebne note in celo pakiranja – sodeloval sem pri vseh teh postopkih in pri tem sem zelo užival. Prav rad bi ponovil izkušnjo, če bi le prišla priložnost," je še dodal.
Kolekcija moškega spodnjega perila Davida Gandyja za Autograph bo lansirana v Londonu v jeseni, natančneje 18. Septembra, na voljo pa bo po vseh M&S trgovinah po svetu in na spletu.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj