Se še spomnite časov, ko so bile moderne hlače z izjemno nizkim pasom? Tiste, ob katerih se vidi trebušček ali celo del spodnjih hlač? Vse se je začelo leta 1993, ko je Alexander Mcqueen na modno pisto poslal hlače z izjemno nizkim pasom. Nato je trajalo 7 let, da so zavzele svet. Trend so še povečale pop zvezdnice tistih časov.

PREBERITE TUDI: Modni trik: pas čez šal ali ruto

Ko so hlače z nizkim pasom šle iz mode, jih ljudje niso mogli več prenesti. In še dandanes je tako; vsako leto se namiguje, da se bo ta trend vrnil, a mu zaenkrat to še ni uspelo. Zdaj pa gre menda zares. Ta trend se bo vrnil v letu 2019 oz. najkasneje v letu 2020, trdijo strokovnjaki. Trend naj bi začele napovedovati že nekatere zvezdnice ter modne piste, saj so se nedavno pojavile v kar nekaj kolekcijah.

Se spomnite, kako smo vedno znova negodovali nad novimi trendi, kako si nismo mogli predstavljati, da bi nekaj nosili, potem pa smo modne trend povsem osvojili in drugega nismo želeli nositi? Morda pa bo tako tudi s hlačami z nizkim pasom. Čeprav je internet nad tem ponorel, pa modni strokovnjaki mirijo, da se bo ta trend morda pojavil v boljši različici. Se spomnite, kako so jih zvezdnice nosile včasih?


PREBERITE TUDI: 22 ikonskih manekenk, ki so spremenile lepotne in modne standarde

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj