… kot tudi kraljico samo, saj o nameri ni bila obveščena. Par je tako zopet grdo prekršil protokol in pokazal, da jima je malo mar za tradicijo. Najhuje pa je to, da sta izjavo podala kar preko družbenih omrežij.

Da spomnimo, Harry in Meghan sta na družbenih omrežjih objavila dolg zapis, v katerem sta obrazložila, da sta se po dolgotrajnem razmisleku odločila, da prenehata s kraljevimi obveznostmi in postaneta finančno neodvisna. Kljub temu pa bo kraljica še vedno imela njuno popolno podporo. Razlog, da je to te odločitve prišlo, tiči v želji po večji neodvisnosti in samostojnosti. Mediji so se že razpisali, da za tem gotovo stoji Marklova, ki ji kraljevska vloga ne odgovarja in je navajena bolj ležernega neodvisnega življenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Zanimivo pa je tudi dejstvo, da sta se Meghan in Harry vrnila v London (bila sta namreč v Kanadi), s seboj pa nista imela sina Archija, ki je po pričevanju očividcev, ostal kar pri prijateljici v Kanadi, kamor bi se Meghan zelo rada vrnila. Ko bosta, če se jima bo uspelo izmuzniti kraljevim obveznosti, imela več prostega časa, bosta več časa preživela tudi v S. Ameriki. Viri trdijo tudi, da bi se Meghan tja rada preselila.

PREBERITE TUDI: Meghan Markle nikoli ni uresničila svojih novoletnih zaobljub

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj