… posneli še eno sezono. Vsake toliko časa tudi pridejo govorice in ugibanja o tem, ki spet vzbudijo upanje. A igralka, ki je v seriji igrala Samantho Jones, Kim Cattrall, je povedala, da možnosti za to skorajda ni: "Vsak dela svoje stvari in če bi imelo namen se zgoditi, bi se že. Posneti tretje nadaljevanje bi bil velik izziv. A bi bilo zabavno. Popolnoma se posloviti od Samanthe bi bilo precej težko."

Kim Cattrall pa ni edina, ki dvomi, da bomo kdaj videli nadaljevanje – enako je preteklo leto povedala tudi Cynthia Nixon, ki je igrala Mirando Hobbes: "Ne potrebujemo še enega Seksa v mestu, ker smo se naučile lekcije, ki smo jo nameravale pokazati: poroka ni več edino ali najpomembnejše v življenju žensk in ženske so med sabo prijateljice na način, ki vpliva na njihova ljubezenska razmerja."

A Kim Cattrall meni, da je razlog, zakaj je prav, da se je serija zaključila, drugje: "Mislim, da se je klima spremenila. Da se štiri ženske pogovarjajo o nakupovalnih izletih in kako kupiti čevlje za 350 evrov medtem ko nekateri nimajo za hrano? To sicer ne pomeni, da tega ne potrebujemo, a mislim, da je nihalo zanihalo v nasprotno smer."

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj