… sta zdaj zakonca še sama sprožila govorice, da naj bi bilo zakona dejansko konec. Par je namreč znan po precej pogostem in osebnem Twittanju, ki pa je v zadnjih dneh precej usahnilo.

demi_moore_ashton_kutcher

23. septembra pa je Demi na svojem Twitter profilu pustila pomenljivo sporočilo, citat grškega filozofa Epikteta: “Ko smo prizadeti zaradi nečesa, kar je nekdo storil, se moramo obrniti vase in preučili naše lastne napake. Takrat bomo pozabili na svojo jezo.”

Poleg tega je par svojo šesto obletnico poroke, ki je bila 24. septembra, preživel ločeno: Ashton je 23. septembra prispel v San Diego, kamor se je prišel zabavati skupaj s svojim prijateljem, na Twitterju pa niti z besedico ni omenil, da z Demi praznujeta obletnico poroke.

Demi je bila medtem v New Yorku, kjer je delala na promociji svojega novega kratkega filma, ki ga je režirala. Premiere se je udeležila z Jennifer Aniston.

Demi Moore in Ashton Kutcher sta postala par leta 2003 in se poročila leta 2005. Govorice o njegovi nezvestobi in težavah v zakonu so krožile že kakšno leto nazaj.

Predstavnika Demi in Ashtona zaenkrat še nista podala izjav.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj