…­ so ju spraševali, kdaj se bosta poročila, vsakič znova odgovarjala, da takrat, ko se bo lahko uradno poročil vsakdo, ki si bo tega želel, pri čemer sta namigovala na istospolno usmerjene. Zdaj pa kaže, da sta si glede tega premislila, in sicer zaradi otrok: “Otroci naju sprašujejo o tem, kdaj se bova poročila. Čedalje več jim pomeni in to bova morala vzeti v obzir.”

Angelina Jolie in Brad Pitt­

(Foto: Getty)

A četudi je poroka zdaj morda v načrtu, se to še ne bo zgodilo tako kmalu, je pa Brad Pitt med drugim povedal, da so mu otroci, ki so zdaj stari med 2 in 9 let, obrnili življenje na glavo: “Otroci so nekakšno ogledalo. Ne moreš se izgovarjati, poskrbeti moraš, da so si umili zobe in da so jedli zdrav zajtrk. Želiš si biti poleg, če so se zbudili iz grdih sanj.” Treba pa jim je postaviti tudi pravila in omejitve: “Na poti smo kot mobilna vojaška enota. Otroci imajo vsak po en nahrbtnik in vsak mora skrbeti za svojega. Stvari jim spakira njihova mati – to ji gre zelo dobro od rok. Notri da točno to, kar potrebujemo in popolnoma nič drugega. Smo pravi nomadi.”

Povedal pa je tudi, da pri njih ni nobenih skrivnosti, četudi gre za čas, ki ga z Angelino potrebujeta zase: “Otrokom rečeva ‘Mami in oči se gresta poljubljati.’, oni pa ‘Fuuuuj, ogabno!’ ampak to zahtevava zase.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj