Koliko časa je že minilo od takrat, ko ste si nazadnje privoščili popoln oddih – oddih, na katerem ste se odklopili od stresnega vsakdana, uživali v blagode­jnih masažah, kopelih ter popeljali vaše brbončice v fantazijski svet božanskih okusov? Najbrž kar precej … Zato mnogi med nami komaj čakajo na poletne mesece in čas dopustov, ko se bodo znova, pa čeprav le za par dni, lahko prepustili uživanju in razvajanju v družbi svojih najdražjih.

Vama s partnerjem bolj kot slan morski zrak, pripekajoča vročina in poležavanje na plaži ustrezajo sveža gorska klima in panoramski pohodi na okoliške vrhove? Ali morda radi odkrivate vedno nove skrivnostne kotičke, kjer se lahko odmaknete od dopustniške gneče in vrveža ter uživate v pristni domači hrani izpod rok prijazne kmečke gospodinje?

Slovenia Holidays

V objemu neokrnjene narave

Čeprav je ponavadi vse želje težko uskladiti, pa tokrat temu ni tako. Še več, skoraj vse, kar si zaželite, imate praktično na dosegu roke oz. dveh uric prijetne vožnje z vašim jeklenim konjičkom … V naši majhni, a tako pestri in razgibani državici.

Če ste se torej odločili letošnje počitnice preživeti v Sloveniji, vendar še niste čisto prepričani, kam odriniti, boste največ informacij glede primernih nastanitev in destinacij našli na spletni strani www.sloveniaholidays.com.


Sloveniaholidays – največji rezervacijski portal pri nas

Sloveniaholidays.com je namreč največji rezervacijski portal pri nas, ki uporabnikom omogoča ne le enostavne rezervacije izbranih počitnic, temveč tudi nešteto drugih informacij o krajih, nastanitvah, možnostih rekreacije, spa centrih itd. Ponujajo vam tudi možnost, da se naročite na obveščanje o počitniških in vikend paketih, kjer vaju bodo s partnerjem še posebej razvajali in vama pričarali nepozabne romantične trenutke v dvoje.


Nagradna igra na Facebooku: Glasuj in počitnikuj!

Slovenia Holidays­

Ali je tudi vas katera izmed slovenskih destinacij in tamkajšnjih namestitev še posebej navdušila? In sicer tako, da se tja vračate vedno znova in boste morda tam preživeli tudi delček letošnjega poletja? Na Facebook strani Sloveniaholidays.com namreč ravno sedaj poteka velika nagradna igra Glasuj in počitnikuj, kjer se lahko med osmimi izbranimi luksuznimi nastanitvami odločite za tisto, ki je na vas pustila največji pečat oz. bi si svoj naslednji oddih želeli preživeti ravno v njej. Z oddanim glasom za svojo naj počitniško destinacijo v Sloveniji in z malo sreče boste svoj prihajajoči dopust preživeli morda ravno tam.

Že imate tisti skriti kotiček, ki je samo vajin? Če ne, ga boste morda našli ravno tukaj!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj