Četudi morda niste za astrologijo, ste verjetno že zasledili, da retrogradni Merkur ne pomeni nič dobrega. In tokrat še na 13. A preden padete v paniko: Merkur gre retrogradno trikrat vsako leto, a svet še vedno stoji. Še več – morda zadnjih dveh retrogradnih potovanj sploh niste opazili v vsem preostalem kaosu aktualnega dogajanja.

Vsakič je malce drugačen, kar je odvisno od tega, v katerem nebesnem znamenju je in kako so v tistem trenutku postavljene zvezde. Tokrat je v znaku Škorpijona, kar bo povzročilo, da boste ponovno premislili o veliko stvareh v svojem življenju.

Tokrat je retrogradni Merkur povezan s planetom Uranom. Merkur je sicer planet komunikacije, povezan z našim razmišljanjem, Uran pa predstavlja vse, kar je nenadno. Morda se vam torej obeta nenaden in globok vpogled v vaše življenje.

Spoznanja bodo nenadna

Morda boste spregledali, da vam je šef že ves čas namigoval, kaj morate narediti za napredovanje; ali vam bo postal jasen kak trik, kar se tiče zmenkanja; ali kako bolje poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje. Hkrati boste čutili nenavadno potrebo, da bi izvedeli za tuje skrivnosti; najsi gre za babico, partnerja ali prijateljičinega fanta.

Finance

Kar se tiče denarja, boste dobili nekaj dobrih idej, kako do življenjskega sloga, kakršnega si želite. Računi se ne bodo plačali sami – vam trenutno služba omogoča vse, kar si želite? Morda vas bo v prihodnjih dneh mikalo zapravljanje, a ustavite se in premislite, kaj je res pomembno v življenju.

Odnosi

Zahtevali boste, da vam ljudje direktno povedo, kar mislijo, ne da boste morali ugibati.

Koga bo tokratni retrogradni Merkur najbolj zadel?

Oktobrski retrogradni Merkur bo imel precejšnji vpliv na vsa znamenja, še zlasti pa Tehtnico in Škorpijona.

Kaj kaže prihodnost?

Dejstvo je, da retrogradni Merkur ne traja večno – a to, kako se v tem obdobju vedete, kako reagirate, ima vpliv na vašo prihodnost. Zato izpustite željo po preverjanju partnerjevega telefona, da bi ugotovili, kaj planira za obletnico; in nikar ne zaslišujte babice in dedka, če sta s spolnostjo res čakala do poroke. So stvari, ki vam jih ni treba vedeti – raje se posvetite sebi.

Zaključek: ne skrbite, na koncu bo vse v redu – in če ni v redu, še ni konec.

PREBERITE TUDI: Mlaj 16. 10. 2020 bo najbolj vplival na te znake zodiaka

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj